Λαγάνα ολικής άλεσης με τσάι γλυκάνισου και μαστίχα από την Εύη Κατσιώνη

Η αγαπημένη μας μαγείρισσα Εύη Κατσιώνη μας δίνει την καλύτερη συνταγή για Λαγάνα! Λαγάνα ολικής άλεσης με τσάι γλυκάνισου και μαστίχα και Καλή Σαρακοστή! Υλικά που θα χρειαστούμε: 300γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 500γρ αλεύρι ολικής άλεσης 2½φλ χλιαρό νερό 1 φακ ξηρή μαγιά 2κσ γεμάτες γλυκάνισο 1½κγ ζάχαρη … Συνεχίστε να διαβάζετε το Λαγάνα ολικής άλεσης με τσάι γλυκάνισου και μαστίχα από την Εύη Κατσιώνη.