HerNews.gr
Διεθνή

Paris Hilton: Αποκάλυψε ότι ναρκώθηκε & βιάστηκε όταν ήταν 15 ετών από ηλικιωμένο άνδρα

Η τραυματική παιδική ηλικία της Paris Hilton είναι ακόμη πιο σκοτεινή από ό,τι μοιράστηκε στο παρελθόν δημόσια.

Σε μια νέα συνέντευξή της στο περιοδικό Glamour , η δισεκατομμυριούχος κληρονόμος Paris Hilton, αποκάλυψε ότι η πρώτη της σεξουαλική επαφή ήταν μη συναινετική και έγινε σε ηλικία 15 ετών.

Η Hilton που τώρα είναι 42 ετών, ισχυρίστηκε ότι ο θύτης της ήταν ένας ηλικιωμένος άνδρας που γνώρισε σε ένα τοπικό εμπορικό κέντρο στην Καλιφόρνια, ο οποίος φέρεται να της έβαλε κάτι στο ποτό και την εκμεταλλεύτηκε.Η Πάρις Χίλτον ποζάρει για το περιοδικό Glamour

Εκείνη την εποχή, η Hilton ζούσε με τη γιαγιά της στο Παλμ Σπρινγκς. Είπε στη συνέντευξη ότι θα επισκεπτόταν το Λος Άντζελες για να δει τους φίλους της και να κάνουν βόλτα στο εμπορικό κέντρο Westfield Century City.

Σημείωσε ότι «ηλικιωμένοι τύποι τριγυρνούσαν πάντα στα καταστήματα» και ότι αυτή και οι φίλοι της «τους μιλούσαν» και «τους έδιναν τους αριθμούς».

Μια μέρα, η ομάδα των ανδρών «προσκάλεσε» την Paris Hilton, και τις φίλες της «στο σπίτι τους», όπου φέρεται ότι έδωσαν στις ανήλικες ένα αλκοολούχο ποτό να πιουν.

Η Paris η οποία «δεν έπινε ούτε έκανε τίποτα τότε» – θυμήθηκε ότι ένας από τους τύπους ήταν ιδιαίτερα πιεστικός στο να την κάνει να καταναλώσει το ρόφημά της.

«Όταν ήπια ίσως μία ή δύο γουλιές, άρχισα αμέσως να αισθάνομαι ζαλάδα και ταραχή», ισχυρίστηκε. «Δεν ξέρω τι έβαλε εκεί μέσα. Υποθέτω ότι ήταν Φθοριονιτραζεπάμη.”

Το εξώφυλλο της Πάρις Χίλτον για το περιοδικό Glamour

Η νέα μαμά είπε ότι λιποθύμησε και ξύπνησε λίγες ώρες αργότερα, γνωρίζοντας ότι κάτι είχε συμβεί.

«Το θυμήθηκα», μοιράστηκε. «Έχω μνήμες από εκείνον πάνω μου, να καλύπτει το στόμα μου, να λέει «ονειρεύεσαι, ονειρεύεσαι» και να το ψιθυρίζει στο αυτί μου».

Το συμβάν προηγήθηκε των δύο και πλέον ετών που πέρασε η φαινομενικά προβληματική έφηβη σε διάφορα και δαπανηρά προγράμματα τροποποίησης συμπεριφοράς, συμπεριλαμβανομένου του Provo Canyon School στη Γιούτα, όπου ισχυρίστηκε ότι τρέφονταν με αναγκαστικά φάρμακα και υποβλήθηκε σε γυναικολογικές εξετάσεις αργά το βράδυ .

«Ήμουν απλώς ένα κοριτσάκι. Απλώς νιώθω ότι μου έκλεψαν την παιδική ηλικία», είπε η Paris Hilton στο Glamour, προσθέτοντας ότι ο χρόνος της στο Provo συνέβαλε στην απόφαση της ίδιας και του συζύγου της Carter Reum να καλωσορίσουν τον νεογέννητο γιο τους, Phoenix Barron Hilton Reum , μέσω παρένθετης μητέρας.

Μοιράστηκε επίσης ότι φοβάται τη διαδικασία  της γέννας καθώς οι ενδοφλέβιες και όλες οι εξετάσεις τις θυμίζουν τις άσχημες στιγμές που έζησε στο Provo.

Η Hilton αποκάλυψε επίσης ότι έκανε άμβλωση όταν ήταν 20 ετών , κάτι για το οποίο «δεν ήθελε να μιλήσει γιατί υπήρχε τόση ντροπή γύρω από αυτό» εκείνη την εποχή.

«Ήμουν παιδί», είπε, «και δεν ήμουν έτοιμη για αυτό».

Πάρις Χίλτον: Οι πρώτες οικογενειακές φωτογραφίες με τον νεογέννητο γιο της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Jada Pinkett Smith: Αποκαλύπτει ότι αυτή και ο Will Smith ήταν χωρισμένοι για 6 χρόνια πριν το χαστούκι στα Όσκαρ

HerNews ka

26 Απριλίου: Διεθνής Ημέρα Μνήμης για την Καταστροφή στο Τσερνόμπιλ

HerNews ka

Πάμελα Άντερσον: Ο γιός της εύχεται να βγάλει χρήματα από το ροζ βίντεο της με τον πατέρα του Τόμι Λι

HerNews ka