HerNews.gr
Διασκέδαση

Σακίρα: Στρέφει και πάλι “τα βέλη” κατά του Πικέ με το νέο της τραγούδι!

Για μια ακόμη φορά η Σακίρα ρίχνει τα “βέλη της” στον πρώην σύντροφό της Πικέ και τη νυν σύντροφό του. Η Κολομβιανή τραγουδίστρια με το νέο της τραγούδι έρχεται να κατακεραυνώσει τη σχέση του Ζεράρ Πικέ και της Κλάρα Κία.

Μετά τα τραγούδια Monotonia και Music Sessions Vol.53, η Σακίρα ετοίμασε τη χαριστική βολή.

Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι της με την Karol G, το «TQG», στο οποίο εξαπολύει για μια ακόμα φορά τα «πυρά» της προς τον πρώην σύντροφό της Ζεράρ Πικέ.

Το ζευγάρι αποφάσισε να βάλει τέλος στην εντεκάχρονη κοινή πορεία του, στην οποία, μάλιστα, απέκτησαν και δύο παιδιά. Ο Πικέ έχει βρει νέα σύντροφο, ενώ η Σακίρα είχε κυκλοφορήσει και στο παρελθόν τραγούδι που τον «στόλιζε».

Μεταξύ άλλων οι στίχοι του νέου της τραγουδιού αναφέρουν: «Το να σε βλέπω με την καινούργια δεν με πληγώνει. Ξέχασα τι ζήσαμε και αυτό σε έχει προσβάλλει».

«Η ζωή μου έχει βελτιωθεί και δεν είσαι ευπρόσδεκτος εδώ. Ό,τι μου έκανε η κοπέλα σου δεν με νευριάζει αλλά γελάω. Δεν γυρίζω πίσω σε εσένα ποτέ, είσαι κακή τύχη και τώρα νιώθω ευλογημένη και δείχνεις χαρούμενος με τη νέα σου ζωή, αλλά μακάρι να ήξερε εκείνη πως ακόμη θέλεις εμένα», τραγουδάει η Σακίρα στο TQG.

Ακούστε το νέο τραγούδι της Σακίρα εδώ:

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Αναστασία: Έκανε χαμό στη Νέα Υόρκη

HerNews ka

Πάολα: «Να το Θυμηθείς» -Η νέα της επιτυχία κυκλοφορεί!

HerNews ka

Κωνσταντίνος Αργυρός: Το «Ελπίδα» έγινε no1 trend -Πάνω από 1 εκατομμύριο streams & views σε λίγες ημέρες

HerNews ka