HerNews.gr
Beauty

Baby Pink Makeup: Είναι έτοιμο να καταλάβει τα μάγουλα, τα χείλη & τα μάτια σας

Με την άνοιξη να πλησιάζει γρήγορα και τις πιο ζεστές θερμοκρασίες στον ορίζοντα, ήρθε η ώρα να ανανεώσετε τη ρουτίνα ομορφιάς σας.

 Με κάθε σεζόν έρχονται νέες τάσεις, χρώματα και κόλπα για να εφαρμόσετε στην καθημερινή σας εμφάνιση στο μακιγιάζ, ωστόσο ένας τόνος ξεχωρίζει μεταξύ των υπολοίπων για την άνοιξη… το baby pink.

Είτε θέλετε να φορέσετε baby pink ρουζ, σκιά ματιών ή lipgloss (ή να τα συνδυάσετε όλα για μια αξέχαστη μονόχρωμη εμφάνιση), το baby pink makeup θα εμφανίζεται παντού την άνοιξη, όπως όλα τα εκθαμβωτικά φλοράλ. Παρακάτω, συγκεντρώσαμε μερικές όμορφες baby pink εμφανίσεις μακιγιάζ για να σας εμπνεύσουμε.

Gloss lover

Οι απαλοί baby pink τόνοι στα μάτια, τα μάγουλα και τα χείλη δίνουν κομψή, μονόχρωμη και γλυκία όψη στο πρόσωπο.  Η ανάμειξη μικρών ποσοτήτων με το δάχτυλό σας ή με ένα πινέλο μπορεί να βοηθήσει στο να απλώνεται το προϊόν όμορφα και να διατηρείται όλη την ημέρα με ελάχιστο απαραίτητο άγγιγμα.

Glam baby

Ενισχύστε το ροζ βλέμμα  σας προσθέτοντας μια εκλεπτυσμένη επένδυση eyeliner και μερικές στρώσεις μάσκαρα για όγκο. Τα καθορισμένα χείλη σε απαλό ροζ χρώμα με μια πινελιά λάμψης είναι εξίσου όμορφα και εκλεπτυσμένα.

Κάντε το Μεταλλικό

Η Ashley Graham φοράει ροζ σκιά ματιών, ρουζ και κραγιόν

Μεταφέρετε τις ροζ αποχρώσεις του baby pink στο επόμενο επίπεδο, προσθέτοντας μια πινελιά μεταλλικής απόχρωσης στη σκιά. Αυτή η εμφάνιση είναι λίγο πιο δραματική και ιδανική για ειδικές περιστάσεις ή, ειλικρινά, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας νιώθεις ότι θέλεις να τη φορέσεις. Το ροζ ρουζ και τα χείλη δένουν αυτή την εμφάνιση μεταξύ τους.

Όσο περισσότερο τόσο το καλύτερο

Η Camilla Cabello φοράει ροζ σκιά ματιών, ρουζ, ang lipgloss

Τα ροζ χείλη σε πιο ανοιχτό τόνο συμπληρώνουν την εμφάνιση και δείχνουν πόσο καλά φαίνονται οι διαφορετικοί τόνοι του ροζ όταν φοριούνται μαζί.

Baby Pink Cheeks

Η Candice Swanepoel φοράει απαλό ροζ μακιγιάζ στα μάτια, τα μάγουλα και τα χείλη

Το ρουζ είναι πάντα μια υπέροχη ιδέα και το ροζ ρουζ είναι ακόμα καλύτερο. Εάν χρειάζεστε μια γρήγορη ενίσχυση του χρώματος, το ρουζ μπορεί να φωτίσει αμέσως την επιδερμίδα σας. Εδώ, τα μάγουλα έχουν μια γενναιόδωρη ποσότητα ρουζ και ένα υπέροχο highlighter από πάνω για να εφαρμόσουν μια απαλή λάμψη εστίασης.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Δούκισσα Νομικού: Έκανε και εκείνη τα barbiecore nails!

HerNewskl

Φαίη Σκορδά: Yιοθέτησε το πιο minimal μακιγιάζ χειλιών

HerNewskl

Kylie Jenner: Τόλμησε το αγαπημένο μανικιούρ της Hailey Bieber!

HerNewskl