HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

Το ισπανικό σεξ δεν χρειάζεται μεγάλο στήθος – Τα μυστικά της επιτυχίας

Το ισπανικό σεξ είναι από τις πιο έντονες αντρικές φαντασιώσεις και πολλοί το ζητούν στο προκαταρκτικό παιχνίδι με τη σύντροφό τους.

Αν ανησυχείς όμως πως το στήθος σου είναι μικρό και δεν θα μπορείς να χαρίσεις στον σύντροφό σου αυτές τις στιγμές απόλαυσης, τότε συνέχισε να διαβάζεις.

Πολλές γυναίκες αντιμετωπίζουν το ισπανικό ως ταμπού και σπάνια παίρνουν την πρωτοβουλία να το χαρίσουν.

Εκείνο που δεν έχουν καταλάβει όμως είναι πως η οπτική απόλαυση που προσφέρει στον άντρα αποτελεί παράλληλα και την απόλυτη προετοιμασία για ένα έντονο και απολαυστικό σεξ.

Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο

Πολλές γυναίκες πιστεύουν πως πρέπει να έχουν μεγάλο στήθος για να κάνουν ισπανικό σεξ, αυτό δεν είναι αλήθεια. Όπως και τα περισσότερα πράγματα στον κόσμο δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο.

Αν το στήθος σου δεν είναι τόσο μεγάλο, μπορείς να το κρατάς και να το συμπιέζεις με τα χέρια σου, οπότε η επιτυχία είναι σίγουρη.

Το σωστό ισπανικό εξαρτάται περισσότερο από τον άντρα
Το να την κάνεις να το θέλει δεν είναι κάτι δύσκολο, αρκεί να μάθεις να το κάνεις σωστά. Γιατί να ξέρεις: Το σωστό ισπανικό εξαρτάται περισσότερο από σένα και Το λιγότερο από εκείνη.

Απλά πρέπει να απαλλχτείς από τα ταμπού και το άγχος μήπως δεν θα αρέσει στον σύντροφό σου και να εξασκηθείς.

Σκοπός του αθλήματος βέβαια, δεν είναι να ικανοποιηθεί μόνο εκείνος κι εσύ να του κάνεις απλώς τη «χάρη». Ο σύντροφός σου θα πρέπει να επικεντρωθεί επίσης στη δική σου ευχαρίστηση, με χάδια ή ακόμη και στοματικό σεξ.

Έτσι θα το απολαύσετε και οι δύο και θα το βάλετε ευκολότερα στο ερωτικό σας παιχνίδι!

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σεξ: Πόσες θερμίδες καίμε;

Her News b

Έρευνα αποκαλύπτει την πιο επικίνδυνη στάση του σεξ!

HerNewskl

Έρευνα: Γιατί οι άντρες με τατουάζ είναι πιο σέξι;

Her News b