HerNews.gr
Διεθνή

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Έγινε υφυπουργός Πολιτισμού Κύπρου – Οι πρώτες δηλώσεις

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι ο νέος υφυπουργός Πολιτισμού της Κύπρου, καθώς είπε το «ναι» στην πρόταση του καλού του φίλου, Νίκου Χριστοδουλίδη, Προέδρου της Κύπρου μετά τις τελευταίες εκλογές.

Η σχετική ανακοίνωση έγινε το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας, με τον δημοφιλή τραγουδιστή να βρίσκεται επίσημα στη λίστα του υπουργικού συμβουλίου.

Με ποδήλατο στην Ορκωμοσία

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θα ορκιστεί την Τετάρτη, το πιθανότερο, φορώντας κουστούμι. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα πάει στο Προεδρικό με συμβολικό όχημα, ποδήλατο ή ηλεκτρικό αυτοκίνητο, όπως δήλωσε ο ίδιος στην Espresso.

Στις πρώτες δηλώσεις του στην εφημερίδα, ο νέος υφυπουργός Πολιτισμού ανέφερε: «Δέχτηκα την πρόταση που μου έκαναν, γιατί θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ την πατρίδα μου». Ο ίδιος είναι χαρούμενος για το καινούργιο και πολύ ενδιαφέρον κεφάλαιο που ανοίγει στη ζωή του.

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Όταν έλεγε πως δεν θα ασχοληθεί με τον πολιτική

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης βρίσκεται επίσημα στο υπουργικό συμβούλιο, όμως αξίζει να θυμηθούμε τι απαντούσε το 2017 σε συνέντευξή του στον Τάσο Τρύφωνος και στην εκπομπή του Alpha Κύπρου «Τετ α τετ» για το αν το ενδεχόμενο ενασχόλησής του με την πολιτική.

«Σου έχουν προτείνει να κατέβεις στην πολιτική; Θα το έκανες;» ήταν η ερώτηση του παρουσιαστή.

«Όχι δεν μου έχουν προτείνει και δεν θα το έκανα και ποτέ. Εγώ δεν είμαι πολιτικοποιημένος άνθρωπος. Δεν είμαι κομματικοποιημένος. Είμαι πολιτικοποιημένος σε βαθμό που αφορά τα κοινά, αυτά που επηρεάζουν τη μεγαλύτερη μάζα, την κοινωνία», είχε απαντήσει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι επίσημα ο νέος Υφυπουργός Πολιτισμού της Κύπρου

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μέγκαν Φοξ: Ο γιος μου δέχεται bullying γιατί ντύνεται με φορέματα

Her News

Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Διπλό μνημόσυνο στην Αγγλία – Γιατί ο Κάρολος δεν θα δώσει το παρών;

HerNews ka

Angelina Jolie: Aποφάσισε να αποχωρήσει από τον ρόλο της ειδικής απεσταλμένης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ

HerNewskl