HerNews.gr
DECORNEWS

Mom-Hacks για να κάνετε το σπίτι σας να φαίνεται τακτοποιημένο!

Όταν πρόκειται για τη μητρότητα, μερικές φορές ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα στο καθημερινό σου ταξίδι είναι να συμβαδίζεις με αυτό που μοιάζει με ένα ατελείωτο χάος. Ένα από αυτά σίγουρα είναι η καθαριότητα του σπιτιού.

Αν κουνάτε το κεφάλι σας για αυτό — δεν είστε μόνες!

Έτσι, είτε το πάτωμα σας είναι καλυμμένο με τα παιχνίδια του μικρού σας παιδιού είτε τα χαρτιά για τις εργασίες του γεμίζουν κάθε ελεύθερη επιφάνεια πάγκου, εδώ είναι μερικά hacks για να κάνετε το σπίτι σας να φαίνεται ωραίο (ακόμα κι αν δεν είναι).

1. Χρησιμοποιήστε τους κάδους για να δημιουργήσετε ένα «Οργανωμένο χάος» της γραφειοκρατίας

κάδοι για τη διαλογή των χάρτινων εργασιών

Από ζωγραφιές έως διάφορες φόρμες αδειών, αν έχετε παιδιά, η χαρτούρα είναι ατελείωτη. Και αν δεν είστε προσεκτικοί, μερικά από τα σημαντικά πράγματα αναπόφευκτα θα χαθούν ή, χειρότερα, θα βρουν τον δρόμο τους στα σκουπίδια.

Ακόμη και οι πιο προσεκτικές και συνειδητοποιημένες μαμάδες θα συμφωνήσουν – είναι δύσκολο να παρακολουθείς τα πράγματα του καθενός συνέχεια.

Το πρώτο σας βήμα είναι να αγοράσετε κάδους—κάθε είδους και κουτιά. Μπορείτε να το κάνετε έξυπνα και να βάλετε ετικέτες σε αυτούς τους κάδους με τα ονόματα των μελών της οικογένειάς σας ή μπορείτε να κρατήσετε τα πράγματα απλά και χρωματικά. Ανεξάρτητα από το πώς θα τα ρυθμίσετε όλα, είναι ένας απλός τρόπος να οργανώσετε το παροιμιώδες χάος και να κρατήσετε τα πράγματα εκεί που πρέπει.  

2. Κάντε την τέχνη των παιδιών σας σκόπιμη περιοχή του τοίχου σας

Ορίστε μια περιοχή του ψυγείου σας, του τοίχου του σαλονιού σας ή ακόμα και των παραθύρων σας για να εμφανίσετε τις καλύτερες δημιουργίες των παιδιών σας. Εάν αισθάνεστε πραγματικά φιλόδοξοι, μπορείτε ακόμη και να ταιριάξετε τα έργα τέχνης με το χρώμα ή άλλο ντεκόρ για να τα κάνετε να φαίνονται σαν να είναι πραγματικά μέρος του σχεδίου.

3. Δημιουργήστε σκόπιμες ενότητες για σχολικά είδη

 

μικρός χώρος για τα παιδικά αντικείμενα

Ως μαμά, ξέρετε από πρώτο χέρι πόσο πραγματικά εκνευριστικό είναι να κυνηγάτε συνεχώς τα παιδιά σας στο σπίτι και να τους ζητάτε να κρεμούν τα παλτά τους στις ντουλάπες τους, να βγάζουν τα βρώμικα παπούτσια και να αδειάζουν τη τσάντα του σχολείου τους. (Η λίστα συνεχίζεται).

Ένα από τα καλύτερα mom-hacks για να κάνετε το σπίτι σας να φαίνεται ωραίο είναι να φτιάξετε συγκεκριμένους χώρους όπου μπορούν να φυλάσσονται αυτά τα αντικείμενα. Κάδοι παπουτσιών στην μπροστινή πόρτα, κρεμάστρες με τα ονόματα των παιδιών σας χαραγμένα πάνω από τους γάντζους τους ή κουτιά όπου μπορούν να αποθηκευτούν σακίδια, κουτιά μεσημεριανού γεύματος και άλλα σχολικά είδη.

4. Στρώσε το κρεβάτι σου

Ένα από τα πιο εύκολα και καλύτερα mom-hacks για να κάνετε το σπίτι σας να φαίνεται ωραίο είναι να στρώσετε το κρεβάτι σας. Ειλικρινά, αυτό δεν είναι τόσο δύσκολο όσο νομίζετε. Επιπλέον,μπορεί να σας βοηθήσει να νιώσετε ολοκληρωμένοι προτού καν αντιμετωπίσετε τη λίστα υποχρεώσεων σας.

Το να στρώνετε το κρεβάτι σας είναι επίσης ένας απίθανος τρόπος για να κάνετε τον χώρο σας να φαίνεται και να αισθάνεστε ευπαρουσίαστος με ελάχιστη προσπάθεια.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Εύκολοι τρόποι για να ανανεώσεις το σπίτι σου για την άνοιξη!

HerNews ka

Ράφια φυτών: Είναι στην τάση ως ένας απλός τρόπος για να ζωντανέψετε το σπίτι σας – 3 βήματα για να τα τελειοποιήσετε

HerNews ka

O καλύτερος τρόπος για να κάνετε ένα σπίτι πιο fun και “χαρούμενο”

HerNews ka