HerNews.gr
Beauty

Lip “Bloss”: Η νέα τάση για ζουμερά & ενυδατωμένα χείλη που κατακλύζει το TikTok

Η νέα τάση lip bloss είναι ιδιαίτερα αγαπητή καθώς μας χαρίζει δυο πράγματα ταυτόχρονα (μπορεί και περισσότερα εδώ που τα λέμε). Αρχικά μας δίνει ένα φυσικό χρώμα με ένα λεπτό γυαλιστερό φινίρισμα που κάνει τα χείλη σας να φαίνονται και να “αισθάνονται” ζουμερά.

Ένα άλλο πλεονέκτημα του lip bloss είναι ότι εφαρμόζονται αρκετά εύκολα και σίγουρα δε μπορεί να γίνει κάποιο “τεχνικό λάθος”. Δεν χρειάζεστε καν καθρέφτη για να τα φορέσετε.

Οποιοσδήποτε μπορεί να τα φορέσει και να δείχνει υπέροχα, είτε κάνετε λουκ χωρίς μακιγιάζ είτε κάνετε full glam μακιγιάζ. Είναι πραγματικά το τέλειο καθημερινό προϊόν — και το Tik Tok έχει να κάνει με την ευκολία και την άμεση ικανοποίηση

@musthavesxt Cherry coke jello lips.. Lana would be proud &lt3 Hourglass phantom glossy balm lure #glossybalm #cherrylips #lipstick #hourglassbalm ♬ original sound – Tanem

Η τάση

Σαν να μην έχουμε ήδη αρκετούς λόγους για να αγαπήσουμε το lip bloss, υπάρχουν ακόμα περισσότεροι. Ένα άλλο πλεονέκτημα τους είναι, ότι εξοικονομούν πολύ χρόνο. Ακόμα και όταν φεύγουμε από το σπίτι χωρίς να φοράμε τίποτα, απλά φοράμε λίγο gloss-balm και φαινόμαστε περιποιημένες.

Το lip bloss μπορεί επίσης να είναι ένα από τα πιο ευέλικτα αντικείμενα στο τσαντάκι μακιγιάζ σας, δεδομένου ότι μπορείτε να τα φορέσετε οπουδήποτε και παντού. Για χρόνια, φορούσαμε εξαιρετικά ματ υγρά κραγιόν και τώρα βλέπουμε ανθρώπους να επιλέγουν ενυδατικές φόρμουλες που αισθάνονται τόσο όμορφες όσο φαίνονται. Τα Gloss-balm προσθέτουν την τέλεια ποσότητα χρώματος και ο καθένας μπορεί να τα εφαρμόσει μέρα και νύχτα.

@reitxmakeup lovelovelove @hourglasscosmetics #hourglasscosmetics #tryingnewthings #lipgloss #glossybalm ♬ SO THIS ISNT JUST PUPPY LOVE – ☆

Οι Φόρμουλες

Εκτός από το να δείχνει υπέροχο, το lip Bloss μπορεί επίσης να είναι απίστευτα θρεπτικό. Για να μεγιστοποιήσετε τα προνόμιά τους που αγαπούν τα χείλη, φροντίστε να βρείτε ένα με τα σωστά συστατικά. 

Επιλέξτε ενα lip Bloss με βιταμίνη Ε, καθώς είναι γεμάτο με ενυδατικές και μαλακτικές ιδιότητες που όχι μόνο εμποτίζουν τα χείλη σας με υγρασία, αλλά υποστηρίζουν επίσης τον φραγμό του δέρματος που βοηθά στην καταπολέμηση της ξηρότητας. Με τόσες πολλές επιλογές εκεί έξω, είναι εύκολο να βρείτε μια φόρμουλα που να ταιριάζει στις ανάγκες σας.

@lunalexxxx legit can’t get enough of @tartecosmetics maracuja juicy lip in “peachy beige” #beautytok #lipplumper ♬ original sound – Jeremy Shane

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κεραλοιφή: Η θεραπευτική της ιδιότητα

Her News

Καταρρίφθηκαν 3 κοινοί μύθοι για το λάδι προσώπου

Her News

Φρύδια: Να κάνω αποτρίχωση με κλωστή;

Her News b