HerNews.gr
DECORNEWS

Vintage κρεβατοκάμαρα: Διακόσμησε τη με στυλ!

Το vintage στυλ είναι ένα από τα αγαπημένα στυλ στο design, αλλά και ένας οικονομικός τρόπος διακόσμησης. Αν σας αρέσει το vintage στυλ λοιπόν, ώρα να μάθετε μερικά βασικά tips για να διακοσμήσετε την κρεβατοκάμαρα σας!

Το vintage είναι ένα διακοσμητικό ύφος που βασίζεται στις διακοσμητικές λεπτομέρειες, γι΄ αυτό και σε όλα τα καταστήματα ειδών διακόσμησης θα βρείτε ποικιλία αντικειμένων σε αντικέ στυλ.

Τοποθετήστε στην κρεβατοκάμαρα έναν vintage καθρέφτη

Ένας vintage καθρέπτης είναι απαραίτητος σε ένα υπνοδωμάτιο. Επιλέξτε έναν ολόσωμο και με χρυσό περίγραμμα ή έναν =σε κυκλικό σχήμα με ανάγλυφα σχέδια. Ακόμα, μπορεί ο καθρέφτης να συνδυάζεται με ένα παλιό έπιπλο τουαλέτας. Αν πιάνουν τα χέρια σας, μπορείτε να βάψετε το πλαίσιο του καθρέφτη σε αποχρώσεις που μοιάζουν ξεθωριασμένες, ώστε να θυμίζει αντίκα.

Επιλέξτε μια vintage ταπετσαρία

Οι ταπετσαρίες μπορούν να διαμορφώσουν τελείως διαφορετικά το χώρο σας. Με μια vintage ταπετσαρία μπορείτε να κάνεις την κρεβατοκάμαρα σαςωνα μοιάζει σαν να είναι βγαλμένη από το παρελθόν. Το ιδανικό vintage μοτίβο για ταπετσαρία είναι το floral. Αν δε θέλετε να διακοσμήσετε με ταπετσαρία όλο το δωμάτιο, μπορείτε να την τοποθετήσετε σε έναν τοίχο.

Vintage χαλιά & κουρτίνες στην κρεβατοκάμαρα

Τα χαλιά σε ρετρό στυλ με περίτεχνα σχέδια και θερμά χρώματα σε διάφορες αποχρώσεις είναι ιδανικά για vintage διακόσμηση! Τα χαλιά με κρόσσια στις άκρες είναι μια εξαιρετική επιλογή. Όσο για τις κουρτίνες, βαριά υφάσματα με περίτεχνα σχέδια και αποχρώσεις του κόκκινου, καφέ και πράσινου είναι κάποιες από τις επιλογές που μπορείτε να κάνετε.

Vintage κάδρα και καμβάδες

Από ένα vintage υπνοδωμάτιο δεν πρέπει να λείπουν τα vintage κάδρα ή οι καμβάδες. Μπορείτε να τοποθετήσετε πάνω από το κρεβάτι σας μερικούς καμβάδες με vintage μοτίβο. Δείτε υπέροχες ταπετσαρίες και καμβάδες πατώντας ΕΔΩ!

Decor: Ταπετσαρίες & καμβάδες η τάση στη διακόσμηση το 2023

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Kendall Jenner: Το ουδέτερο σαλόνι της θέτει ήδη χρωματικές τάσεις για το 2024

HerNews ka

5 πράγματα που πρέπει να έχετε στον χώρο σας

Her News

Δοκιμάστε αυτά τα 3 κόλπα για να εξουδετερώσετε τις άσχημες οσμές από το σπίτι

HerNews ka