HerNews.gr
Ελλάδα

Τέμπη: Τα ζευγάρια που χώρισε ο θάνατος στο μοιραίο δυστύχημα

To μοιραίο δυστύχημα στα Τέμπη έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και έφερε το θάνατο 57 επιβεβαιωμένων ατόμων. 

Κανείς δε μπορεί να αποδεχθεί τι πραγματικά συνέβη, αφού χάθηκαν άδικα άνθρωποι με τις οικογένειες τους και τα κοντινά τους πρόσωπα να βρίσκονται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ανάμεσα σε αυτούς που έφυγαν από το ζωή είναι και κάποια ζευγάρια που έχασαν τον άνθρωπο τους, το στήριγμα τους.

Τέμπη: Ποια ζευγάρια χώρισε ο θάνατος στο μοιραίο δυστύχημα;

Η Αθηνά Κατσάρα, σύζυγος και μητέρα – 34 ετών

Η Αθηνά βρισκόταν στο τρένο με τον σύζυγο της όταν έγινε το θανατηφόρο δυστύχημα. Κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης ο ο σύζυγος της βρισκόταν στη τουαλέτα του βαγονιού. Εκείνη δεν κατάφερε να ζήσει ενώ ο ίδιος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Λάρισας. Και οι δύο γονείς, ενός δίχρονου παιδιού.

Αναστασία Αδαμίδου, 24 ετών, φοιτήτρια

Φοιτήτρια που την έψαχναν οι δικοί της μέσα από αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στο σημαντικότερο σου ταξίδι δε με πήρες μαζί σου, γράφει στην ανάρτηση του ο σύντροφός της.Η Αναστασία αποφοίτησε πρόσφατα από την οδοντιατρική σχολή του ΑΠΘ. Ο σύντροφος της είναι απαρηγόρητος και έγραψε πως:

Πήγαμε τόσα ταξίδια και στο σημαντικότερο δε με πήρες μαζί σου, με άφησες μόνο μου και δεν ξέρω τι να κάνω με αυτό. Είχαμε τόσα όνειρα, που είχαμε πει ο ένας στον άλλον, είχαμε πει το για πάντα και έμεινα εγώ και για τους δυο μας, να μας αποδείξω ότι το εννοούσαμε απόλυτα και όταν σε ξαναδώ να σου πω ότι τα καταφέραμε, να σου επιστρέψω το φιλί που σου έδωσα και το σ’αγαπώ που σου είπα, όταν σε άφησα στο βαγόνι. Ελπίζω να σε έκανα χαρούμενη, γιατί από τη δική σου χαρά έπαιρνα και εγώ (…)

Ελπίζω να είσαι καλά, όπου και αν είσαι και κάποια στιγμή να έρθεις να μου το πεις, για να πάψω να ανησυχώ, γιατί πλέον δεν είναι στο χέρι μου να σε κάνω χαρούμενη και να σε προσέξω, όπως έκανα πάντα. Αντίο καρδιά μου. Σε φιλώ και σε περιμένω στην αγκαλιά μου κάθε βράδυ, δική σου είναι όπως σου απαντούσα, όταν με ρωτούσες. Σ’αγαπάω για πάντα!”

Δημήτρης Μασσαλής 32 ετών, μηχανολόγος

Ο Δημήτρης Μασσαλής, ήταν ο μηχανοδηγός της αμαξοστοιχίας Intercity 62. Δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη αφού έφυγε από τη ζωή ακαριαία.  Η συντροφος του δε μπορεί να συνειδητοποιησει τι συνεβη και γράφει πως:

“Αχ ψυχή μου, σε περιμένω εδώ να γυρίσεις . Να κάνουμε τα όνειρα μας πραγματικότητα. Είμαι εδώ και περιμένω… Να με προσεχείς από εκεί ψηλά. Σ’ΑΓΑΠΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ”.

Βάγια Μπλέκα

Η Βάγια Μπλέκα είναι νοσηλεύτρια και μητέρα δύο παιδιών. Η ίδια είχε κλείσει εισιτήριο για το μοιραίο τρένο ώστε να πάρει από την Θεσσαλονίκη αεροπλάνο για τις ΗΠΑ, προκειμένου να συναντήσει τον σύζυγό της. Κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης βρισκόταν στο δεύτερο βαγόνι και έχασε τη ζωή της. 

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η ανάρτηση για τον νεκρό πιλότο στην Ανδραβίδα – Ήταν συμμαθητές

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μαρία Σάκκαρη και Κωνσταντίνος Μητσοτάκης αγκαλιά στο Παρίσι

Her News

Τραγωδία στον Πειραιά: Οι ποινικές διώξεις που ασκήθηκαν στα μέλη του πληρώματος για τη δολοφονία του Αντώνη

HerNews ka

Ο εφιάλτης των Τεμπών μέσα από τα μάτια των γιατρών στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας

Her News b