HerNews.gr
Διεθνή

Πάμελα Άντερσον: Μισούσε την εμφάνισή της πριν ποζάρει για το Playboy

Η Πάμελα Άντερσον παραδέχεται ότι ήταν υπερβολικά ντροπαλή και πως μισούσε την εμφάνισή της πριν ποζάρει για το Playboy.

«Η ντροπαλότητα ήταν κάτι τόσο εξουθενωτικό. Όταν ήμουν μικρή, φορούσα ένα καπέλο πάνω από το κεφάλι μου και έκλεινα την τρύπα για να μπορώ να βλέπω τόσο λίγο», είπε η Πάμελα Άντερσον σε μια νέα συνέντευξη στο ET Canada.

«Μισούσα την εμφάνισή μου, μισούσα τα πάντα. Ήμουν τόσο ντροπαλή και πάντα πίστευα ότι όλοι ήταν όμορφοι και απλά δεν είχα αυτή την αυτοπεποίθηση».

Η Άντερσον είπε στη συνέντευξη ότι όλα άλλαξαν, ωστόσο, όταν βρήκε την ευκαιρία  και άρχισε να ασχολείται με το μόντελινγκ για το Playboy για πρώτη φορά το 1989.

«Ήμουν στο Βανκούβερ και το Playboy με πλησίασε μερικές φορές και είπα «όχι». Τελικά βρέθηκα σε μια κατάσταση και σκέφτηκα, «Γιατί όχι; Επιτρέψτε μου να το δοκιμάσω αυτό. Μετά έφτασα στο Λος Άντζελες και τρομοκρατήθηκα», θυμάται η Πάμελα Άντερσον.

«Τότε έκανα την πρώτη μου φωτογράφιση με το Playboy. Ήταν η πρώτη λάμψη όταν άνοιξα τα μάτια μου και ένιωσα σαν να πέφτω από γκρεμό. Πραγματικά ένιωθα ότι απλώς… το επέτρεπα, αντί να προσπαθώ να ελέγξω», συνέχισε. «Ήταν η πρώτη μου αίσθηση ελευθερίας. Μετά πήγα στους αγώνες».

Η ομολογία έρχεται λιγότερο από ένα μήνα αφότου έμεινε χωρίς μακιγιάζ για το ψηφιακό εξώφυλλο του τεύχους του Φεβρουαρίου του Women’s Wear Daily.

«Μου αρέσει να βλέπω τις φακίδες μου. Μου αρέσει όταν τα μαλλιά μου δεν είναι φτιαγμένα. Μου αρέσει απλώς ένα πραγματικά φρέσκο ​​πρόσωπο», συνέχισε.

Η ηθοποιός μοιράστηκε επίσης ότι προτιμά τη φυσική γήρανση από το μπότοξ ή τα fillers. «Δεν μου αρέσουν αυτές οι ενέσεις και αυτό δεν λειτουργεί σε μένα», είπε η Άντερσον.

«Θέλω να δω τι θα συμβεί», πρόσθεσε. «Αποδέχομαι τον εαυτό μου πολύ περισσότερο αυτές τις μέρες και νιώθω υπέροχα».

Η Πάμελα Άντερσον έχει κάνει πολλά πρωτοσέλιδα τελευταία. Πρόσφατα γιόρτασε την  πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ της στο Netflix  και την κυκλοφορία των  νέων απομνημονευμάτων της , «Love, Pamela», τα οποία κατέγραφαν τα πάντα, από το ειδύλλιο της ίδιας και του πρώην συζύγου της Tommy Lee μέχρι τη διαβόητη σεξουαλική ταινία τους και την κατάρρευση του γάμου τους.

«Φυσικά, είναι συναισθηματικό για μένα», είπε η Άντερσον στο People τον Ιανουάριο, παρακολουθώντας την ιστορία της ζωής της να παίζεται στην οθόνη.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Jennifer Aniston: Πιστεύει ότι θα βρει τον κατάλληλο σύντροφο έπειτα από 2 διαζύγια

HerNews ka

Kendall Jenner: Αυτοσαρκάζεται ντυμένη… αγγούρι για το Halloween

HerNews ka

Britney Spears: Ετοιμάζει νέο άλμπουμ εν μέσω του διαζυγίου με τον Sam Asghari

HerNews ka