HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Αντώνης Καφετζόπουλος: «Ποτέ δεν υπήρξα αυστηρός με τα παιδιά μου»

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος και ο γιος του, Γιώργος, μιλούν για την συνεργασία τους στην φετινή θεατρική παράσταση.

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος και ο γιος του Γιώργος παίζουν για πρώτη φορά μαζί στο θέατρο και μιλούν για τη συνεργασία τους αλλά και για τη σχέση τους.

«Μοιραία υποδυόμαστε τον πατερά με το γιο, είναι θέμα ηλικιών. Με αυτό το έργο δεν υπήρξαν δεύτερες σκέψεις να παίξω με το γιο μου. Έχουμε μια οικογενειακή παράδοση, δεν ανακατευόμαστε με αυτά που θέλουν τα παιδιά.

Είναι πολύ δύσκολο να πείσεις ένα δικό σου άνθρωπο να το ξανασκεφτεί αν δεν κάνει για τη δουλειά. Δεν είμαστε πια μπαμπάς και γιος, εγώ είμαι 72 και ο Γιώργος 37 , είμαστε μεγάλοι άνθρωποι πια. Ποτέ δεν υπήρξα αυστηρός με τα παιδιά μου», σχολίασε αρχικά ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

Ο Γιώργος Καφετζόπουλος ανέφερε: «Ο πατέρας μου ήταν το έναυσμα να ασχοληθώ με την υποκριτική γιατί με έπαιρνε από μικρό μαζί σε γυρίσματα και σε θέατρα. Έχω δει παραστάσεις του πατέρα μου πάνω από 50 φορές. Όταν ήμουν πιο μικρός είχα κάποιες ανασφάλειες με το όνομα γιατί ήμουν ντροπαλός.

Όταν μου έπαιρναν συνέντευξη μόνο για το ότι είμαι γιος του Καφετζόπουλου μου την έσπαγε λίγο. Ούτε η μητέρα μου , ούτε η Φαίη Κοκκινοπούλου είναι αυστηρές».

Αναφορικά με την οικογένειά τους ο Αντώνης Καφετζόπουλος είπε: «Είχαμε τη φωνή της λογικής, τη γιαγιά. Η μάνα μου προσπαθούσε να μας συγκρατεί. Έχω κάνει διάφορους γάμους , διάφορα διαζύγια και προφανώς δεν ήταν καλές οι επιλογές μου».

Ο Γιώργος Καφετζόπουλος παραδέχθηκε «η παρέα μου είναι η μάνα μου, η Φαίη και ο αδερφός μου, ο πατέρας μου δεν έρχεται».

«Μια φορά είχα ρίξει μια πέτρα σε ένα μηχανάκι και ο πατέρας μου είπε ότι εγώ το έκανα», περιέγραψε ο Γιώργος Καφετζόπουλος.

Κλείνοντας ο Γιώργος Καφετζόπουλος σημείωσε ότι είναι ανοιχτός σε τηλεοπτικές σειρές, και θέλει να γράψει πράγματα και για ταινία και για σίριαλ, αλλά και να παίξει.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

MEGA Stories: Επιστρέφει με την Δώρα Αναγνωστοπούλου

Her News b

Άγιος Παΐσιος: Η βιογραφική σειρά έρχεται στο MEGA

Her News

Δέσποινα Μοιραράκη: «Εγώ είμαι μια παχουλή και ώριμη γυναίκα»

HerNews ka