HerNews.gr
Ζώδια

Η Πανσέληνος Μαρτίου προσκαλεί την δύναμη της θεραπείας & προκαλεί τολμηρές αλλαγές σε όλα τα ζώδια! – Προβλέψεις από την Αστρολόγο Μάρι Γιόβα

Ποια ζώδια και πως επηρεάζει η Πανσέληνος;

Κύκλος επιρροής της Πανσελήνου από 7 έως 21 Μαρτίου. Όλα τα ζώδια προετοιμάζονται για δράση & διεκδίκηση, αλλαγή & θεραπεία.
Μια πρόκληση, να πάρουμε στα χέρια μας την ευθύνη των ονείρων μας μέσα από προσφορά & πράξεις.

Προβλέψεις από την Αστρολόγο Μάρι Γιόβα

Το μήνυμα της Σελήνης στην Παρθένο: Κάποιες φορές ο άνεμος αλλάζει, για να βρούμε την δική μας πορεία! 

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται ακριβώς σήμερα Τρίτη 7 Μαρτίου στις 14.40 στις 16° και 40΄ της Παρθένου-μια κρίσιμη μοίρα που αντιστοιχεί στον 14ο Σεληνιακό κύκλο και σηματοδοτοτεί πάντα κρίσιμες αποκαλύψεις και σοβαρά γεγονότα.

Η  αρμονική όψη της Σελήνης  με τον πλανήτη Ουρανό δυναμώνει την ανάγκη για απελευθέρωση συναισθημάτων και αναγκών, ενώ οι όψεις σύγκρουσης με τον Άρη και τον Ποσειδώνα θα μεγιστοποιήσουν την ένταση αλλά και θα αποκαλύψουν μυστικά και σκάνδαλα πολύ καλά κρυμμένα ως τις 21 Μαρτίου.

Η μάχη για το όνειρο… οδηγεί στην απελευθέρωση και την δημιουργία του δικού σου ξεχωριστού πεπρωμένου. Όλα μοιάζουν πιο όμορφα, όταν παλεύει η καρδιά σου γι’ αυτά.

Τίποτα δεν μένει κρυφό κάτω από το φως της Πανσελήνου και οι όψεις και οι μέρες που ακολουθούν ως τις 21 και 22 Μαρτίου θα το αποδείξουν πλήττοντας ηγετικά πρόσωπα, αποκαλύπτοντας θρησκευτικά, καλλιτεχνικά και πολιτικά σκάνδαλα και ανασύροντας θέματα με την θάλασσα και τον θαλάσσιο χώρο αλλά και συμφωνίες σε σκοτεινά μέρη. 

Τίποτα στο Σύμπαν δεν συμβαίνει τυχαία και την ίδια μέρα με το φαινόμενο της Πανσελήνου ο Κρόνος αλλάζει μετά από δυόμισι χρόνια ζώδιο αφήνοντας τα ζώδια του Σταθερού σταυρού Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους να ηρεμήσουν και να ξαναφτιάξουν την ζωή που θέλουν.

Ο Κρόνος, κυβερνά το κάρμα και τον Χρόνο στις 7 Μαρτίου και στις 15.35 εισέρχεται στο τελευταίο ζώδιο τους Ιχθύς, για να κλείσει το ταξίδι του στον ζωδιακό κύκλο, ένα ταξίδι που ολοκληρώνει έναν κύκλο της ανθρωπότητας από τώρα και ως τις 13 Φεβρουαρίου του 2026.

Ο Κρόνος στους Ιχθύς δείχνει την βαθύτερη ανάγκη να καταλάβουμε και να πάρουμε την ευθύνη των δικών μας ονείρων στα δικά μας χέρια.

Να πατάμε στην γη σταθερά και να αλλάζουμε για να συναντήσουμε τον δρόμο μας προς την ολοκλήρωση. 

Η Παρθένος, το ζώδιο της Πανσελήνου είναι η πιο αγνή μορφή της προσφοράς στον συνάνθρωπο αλλά και η πρακτικότητα, ο Κρόνος θέτει τα αυστηρά όρια από το ζώδιο των Ιχθύων για τα όνειρα… τα όνειρα που χρειάζονται ευθύνη, πράξεις και δουλειά για να πάρουν ζωή!

Πλέον ο χρόνος πέφτει στην κλεψύδρα της ιστορίας όλων και καθενός ξεχωριστά και μετράει την ουσία και την αλήθεια όλων των συναισθημάτων και των βιωμάτων και των γεγονότων που έχουν συμβεί.

Η Πανσέληνος αυτή μας προκαλεί να προσγειωθούμε και να ψάξουμε τα απλά και αληθινά, τα μικρά που γίνονται μεγάλα και να τολμήσουμε να φροντίσουμε πρώτα τις δικές μας ανάγκες.

Η καρμική όψη της Σελήνης με την Αφροδίτη όπως και η όψη αντισκιάς με την σπάνια Σύνοδο Δία και Χείρωνα εντείνει την ανάγκη θεραπείας, γνώσης και φροντίδας πρώτα του εαυτού μας, σώματος και ψυχής, και μας αναγκάζει δυναμικά να σταματήσουμε να υποκρινόμαστε πως το να υποχωρούμε σε ανάγκες και επιθυμίες των γύρω μας μας κάνει ευτυχισμένους.

Το ταξίδι της προσωπικής ευτυχίας και της προσωπικής μας αλήθειας ξεκινάει για να μας οδηγήσει στον προσωπικό μας μύθο.

Μια τεχνική που ενεργοποιεί όνειρα και στόχους

Πάτησε στην γη περπάτησε με γυμνά πόδια σε επαφή με την γη και την φύση. Νιώσε την γη και ιδανικά πήγαινε στην ακροθαλασσιά ν’ ακουμπήσεις στα όρια της στεριάς και της θάλασσας, του ονείρου και της πραγματικής ζωής  και  νιώσε όλα όσα ζητάς και θέλεις πραγματικά. Πάρε βαθιά ανάσα και νιώσε απλά την ουσία των πιο σημαντικών όσων θες! 

Η Πανσέληνος -λίγο πριν την εαρινή Ισημερία- κλείνει έναν κύκλο από τον οποίο θα μείνει μόνο ό,τι είναι υγιές, δυνατό και αληθινό.

Από αυτόν τον πυρήνα της αλήθειας και της ουσίας θα γίνουν ριζικές μεταμορφώσεις για την Αναγέννηση των αξιών, των ονείρων και των επιθυμιών όλων.

Η ενέργεια θα ανανεωθεί και το ταξίδι της ζωής θα ξαναβρεί την χαμένη του πυξίδα. Οι σχέσεις που θα αντέξουν θα χτίσουν τον νέο κόσμο και θα καρποφορήσουν τους πιο γλυκούς καρπούς. 

Πρέπει να προσέχουν τις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις και να τολμήσουν αλλαγές για να βρουν την ισορροπία και την δική τους πορεία στην ευτυχία, τα μεταβλητά ζώδια του δεύτερου δεκαημέρου Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες μεταξύ της 13 και 20 μοίρας αυτών των ζωδίων.

Η περίοδος από  7 ως 21 Μαρτίου τονίζει με επώδυνο τρόπο ειδήσεις, ταξίδια αλλά και θέματα που αφορούν τον θαλάσσιο χώρο, την θρησκεία, την Τέχνη και την δημοσιογραφία. Οι έφηβοι και οι νέοι είναι πιο ευάλωτοι από ποτέ και χρειάζονται στήριξη.

Τα μέσα επικοινωνίας και μεταφοράς ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες να είναι όσο γίνεται πιο προστατευμένα και να περνάνε από προληπτικούς ελέγχους.

Μέρες που η πραγματικότητα δεν θα είναι ξεκάθαρη και η αλήθεια θα σκεπάζεται από απάτες. 

Οι μέρες συνεχίζουν να πιέζουν ηγέτες και καλλιτέχνες ως τις 22 Μαρτίου. Χωρισμοί και σκάνδαλα στην πολιτική και την Τέχνη κλονίζουν την κοινή γνώμη.

Κριός – Το κλειδί βρίσκεται στον τρόπο που επικοινωνείτε.

Είναι πολλά αυτά που κρύβετε μέσα σας. Σκέψεις και συναισθήματα, όνειρα και φόβοι ξυπνάνε και σας προκαλούν να εργαστείτε και να αλλάξετε απλές καθημερινές συνήθειες.

Να αλλάξετε στο εργασιακό περιβάλλον τις σχέσεις και σταδιακά τις συνθήκες να υιοθετήσετε έναν πιο υγιεινό και απλό τρόπο ζωής.
Όσο αντιστέκεστε, το άγχος θα σας καταβάλει και θα έχετε μια εσωτερική ένταση με ψυχοσωματικές ενοχλήσεις.

Μην αφήσετε τους φόβους να σας κρατήσουν πίσω. Η επικοινωνία είναι το κλειδί για εσάς αυτήν την περίοδο. Η επικοινωνία και τα μέσα που χρησιμοποιείτε για αυτήν την επικοινωνία.

Προσέξτε το αυτοκίνητο, το κομπιούτερ και τα αρχεία σας και φροντίστε να μην δώσετε αφορμή για σχόλια σε παρασκήνια ακούς και μυστικούς εχθρούς.
Η παγίδα τις εντάσεις καραδοκεί τις επόμενες μέρες εκτονωθείτε με ήπια άσκηση και αποφύγετε τους ηλεκτρικούς διαξιφισμούς.  

Μια κουβέντα σας μπορεί να παρερμηνευτεί και να μετατραπεί σε σχόλια πίσω από την πλάτη σας.

Προέχει να φροντίσετε την ψυχολογία και την υγεία  σας και να αλλάξετε τις υποχρεώσεις σας, για να ξαναβρείτε την ενέργεια και την διάθεση να χτίσετε απλές στιγμές καθημερινότητας στην εργασία που σας εκφράζουν και αποδίδουν.

Ταύρος – Διλήμματα στην προσωπική σας ζωή και τους στόχους. 

Ανοίγετε καινούργιους δρόμους που οδηγούν στους στόχους σας.

Επηρεάζεστε πιο έντονα αλλά τελικά δημιουργικά οι Ταύροι του 2ου δεκαημέρου.

Η Πανσέληνος φωτίζει σαν δυνατός προβολέας την προσωπική σας ζωή και σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά και ένα δίλημμα που θα προκύψει για το ποια θα είναι η προτεραιότητά σας.

Μια ερωτική σχέση, τα παιδιά σας ή ένας συλλογικός στόχος και φιλοδοξίες;

Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι η ισορροπία, η δημιουργία και η επίτευξη στόχων, σχεδίων και ονείρων μαζί με  μία ομάδα ανθρώπων, φίλων ή συμμάχων.

Στο χέρι σας είναι να βρείτε τη χρυσή τομή και να ακολουθήσετε αλλαγές που ήδη ξέρετε ότι πρέπει να κάνετε.

Δίδυμοι – Ένας σημαντικός στόχος ανάβει φωτιές στην οικογενειακή  αρμονία.

Η Πανσέληνος του Μάρτη σε σύγκρουση με τον Άρη στο δικό σας ζώδιο πυροδοτεί και προκαλεί Αλλαγές στην καριέρα και στην οικογένεια.

Θα χρειαστεί να κρατήσετε την ισορροπία ανάμεσα στις υποχρεώσεις και την πίεση επαγγελματικών και κοινωνικών θεμάτων και τις ανάγκες για φροντίδα του σπιτιού και της οικογένειας.

Είναι σημαντικό για να απελευθερωθείτε από φόβους και ανασφάλειες να τολμήσετε δημιουργικές αλλαγές στο σπίτι.

Ένα έγγραφο, μία συμφωνία ή ένα συμβόλαιο ακόμα και η γνώμη ενός ειδικού, η επικοινωνία σας με έναν κύκλο ανθρώπων διαφορετικό από το οικείο σας περιβάλλον, θα σας δώσει λύσεις και διεξόδους για να βρείτε ισορροπία και αυτό που αναζητάτε στο σπίτι.

Ξεπερνώντας τις ανασφάλειες και τα εμπόδια που εσείς οι ίδιοι βάζετε φτιάχνετε πιο υγιείς και δυνατούς δεσμούς!

Καρκίνος – Ο τομέας της επικοινωνίας θα καθορίσει επαγγελματικές αλλαγές!

Η Πανσέληνος ενεργοποιεί την ανάγκη να εκφράσετε πρακτικές ανησυχίες και επιθυμίες σας αλλά και να ξεπεράσετε διλήμματα για το μέλλον και μακρόπνοους στόχους.

Θα αντιμετωπίσετε αμφιβολίες και πιθανόν λάθος πληροφορίες αλλά μην καθυστερήσετε να δράσετε και να επικοινωνήσετε σκέψεις και μελλοντικά σας σχέδια για εσάς, τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή ακόμα και σημαντικά project για τη δική σας επιχείρηση και δημιουργικότητα.

Το κλειδί για την εξέλιξη σας βρίσκεται στη δύναμη να ακούτε και να ακολουθείτε την προσωπική σας διαίσθηση με πρακτικά βήματα χωρίς υπερβολές.

Πριν αποφασίσετε ή υπογράψετε οριστικά συμβουλευτείτε έμπειρα πρόσωπα και διπλοτσεκάρετε το σωστό για εσάς.

Θέματα ψυχοσωματικής υγείας σας φορτίζουν και χρειάζεστε στιγμές ηρεμίας κοντά στην φύση αλλά και εκτόνωσης.

Λέων – Η ανάγκη σας για ασφάλεια οδηγεί σε ριζικές αλλαγές!

Η Πανσέληνος προκαλεί οικονομικές ανακατατάξεις, επαγγελματικές αλλαγές, έκτακτα έσοδα αλλά και έξοδα.

Η ανάγκη για αγοραπωλησίες και συμφωνίες για κληρονομικά ή τραπεζικά και φορολογικά ζητήματα είναι έντονη αλλά πρέπει να λειτουργήσετε με πρόγραμμα, σύνεση και έμπειρους συμβούλους.

Μυστικά και δυνατά συναισθήματα αποκαλύπτονται κάτω από το φως της Σελήνης.

Αναζητήστε συμμάχους και ρισκάρετε μια αγοραπωλησία αν αυτό είναι αναγκαίο για να φτάσετε τις φιλοδοξίες σας. προσέξτε η τόλμη ευνοεί αλλά η καθοδήγηση από έμπειρους ειδικούς και άξιους εμπιστοσύνης είναι απόλυτης σημασίας.

Παρθένος – Η Πανσέληνος στο δικό σας ζώδιο φωτίζει αλλά και αποκαλύπτει μυστικά.

Η Πανσέληνος του Μάρτη  αλλάζει, μεταμορφώνει, τονίζει τα φωτεινά σημεία αλλά και τις συγκρούσεις στις σημαντικές μακροχρόνιες σχέσεις της ζωής σας.

Ο σύντροφος, οι συνεργάτες, οι σύμμαχοι ακόμα και οι ανταγωνιστές τώρα είναι στο επίκεντρο των εξελίξεων.

Εσείς όμως πρέπει να ακούσετε την δική σας εσωτερική φωνή και να βρείτε την χρυσή τομή, για να δημιουργήσετε μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα τη ζωή που ονειρεύεστε.

Μην βιαστείτε να πάρετε τις τελικές αποφάσεις. Οι μέρες που ακολουθούν κρύβουν ένταση και παγίδες. Γι’ αυτό εμπιστευτείτε την διαίσθησή σας και αφήστε τον χρόνο να δείξει την αλήθεια και την ειλικρίνεια.

Φίλοι και ομαδικοί στόχοι μπορούν να εξελιχτούν στο μέλλον αρκεί να τολμήσετε να ανοίξετε νέους δρόμους επικοινωνίας. Ένας νέος κύκλος ανθρώπων ή ένα ταξίδι στο εξωτερικό προετοιμάζει την εύνοια στα μελλοντικά σας σχέδια.

Ζυγός – Είστε στην καρδιά μιας ψυχικής και πρακτικής αλλαγής! 

Η Πανσέληνος του Μάρτη τονίζει και να ανασύρει μία εσωτερική και κυρίως ψυχολογική και συναισθηματική αναταραχή.

Ξυπνάνε φόβοι και ανασφάλειες για την επαγγελματική σας πορεία  ακόμα και για ένα γυναικείο πρόσωπο της οικογένειας σας.

Φροντίστε να λειτουργήσετε πρώτα ψυχοθεραπευτικά για τον εαυτό σας αλλά και για τα δικά σας πρόσωπα.  Θα υπάρξουν, αν το θελήσετε, τρόποι και δρόμοι για να απελευθερωθείτε από έναν φόβο η μία ανασφάλεια πού κουβαλάτε πολλά χρόνια.

Τώρα είναι η ιδανική περίοδος για να κάνετε μία βουτιά στα βάθη της ψυχής σας και να εκφράσετε τα συναισθήματα σας. Ώρα και να νιώσετε επιτέλους ελεύθεροι από μυστικά και φόβους.

Οι εργασιακές σχέσεις και η καθημερινότητα, οι δημόσιες υπηρεσίες χρειάζονται ιδιαίτερη μέριμνα και καλό θα είναι, αν δεν μπορείτε να αποφύγετε αυτό το διάστημα κάποιες σημαντικές κινήσεις, να ελέγξετε  με μεγάλη προσοχή πιθανά λάθη ή παγίδες.

Την ίδια προσοχή θα πρέπει να δείξετε σε συνήθειες, τη διατροφή ή ένα προιόν που μπορεί να σας προκαλέσει μία αλλεργική αντίδραση.  Η εμπειρία ειδικών θα λειτουργήσει σαν δικλείδα ασφαλείας.

Προετοιμάζετε σε μυστικό χώρο συναντήσεις και συζητήσεις που επιθυμείτε να αλλάξουν την καθημερινότητα αλλά και τις ισορροπίες στην επαγγελματική σκακιέρα.

Σκορπιός – Ο δρόμος της Σελήνης φωτίζει όνειρα, ευχές και στόχους ζωής.

Σημαντικοί φίλοι και προσωπικότητες του ευρύτερου κοινωνικού σας κύκλου,  σύλλογοι  και ομάδες με κοινούς στόχους  διευρύνουν τους ορίζοντες σας και ανανεώνουν σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες.

Οργανώστε και σχεδιάστε τις κινήσεις, τις συζητήσεις και τις συναντήσεις σας για να πετύχετε τη δημιουργία και την κατάκτηση ενός στόχου που μπορεί να μοιάζει μακρινός ή να σας  προκαλεί ανησυχία και φόβο για το μέλλον, όμως σας οδηγεί στο δρόμο του πεπρωμένου σας.

Ανανεώνετε φιλίες και μία σημαντική ερωτική σχέση, γίνεστε πιο δημιουργικοί, και πετυχαίνετε όνειρα μέσα από την οργάνωση των στόχων σας.

Τολμήστε να απελευθερώσετε χώρο σε μακροχρόνιες σχέσεις, για να έρθει η ανανέωση, σύντροφοι και συνοδοιπόροι αλήθειας.

Τοξότης – Αντιμετωπίζετε οικονομικά διλήμματα και επαγγελματικές προκλήσεις.

Οι φιλοδοξίες, η αναγνώριση της αξίας σας και οι οικονομικές απολαβές είναι ο στόχος σας αλλά και το πεδίο της μάχης που δίνετε.

Για λόγους επαγγελματικούς και οικονομικούς μπορεί να βρεθείτε σε δίλημμα ανάμεσα στις δικές σας ανάγκες και τις ανάγκες της οικογένειάς σας ή ακόμα και σε μία αλλαγή σπιτιού η επαγγελματικής στέγης.

Ενώ η οικογένεια σας χρειάζεται,  εσείς ταυτόχρονα οργανώνετε οικονομικές ή κληρονομικές υποθέσεις, θέματα με εφορία ή τράπεζες.

Μια ανανέωση στο περιβάλλον της δουλειάς ή μια νέα μέθοδος, ακόμα και το διαδίκτυο θα λειτουργήσει σαν διέξοδος. Γι’ αυτό τολμήστε μια αλλαγή. Αν χρειάζεστε βοήθεια σε ένα πρακτικό θέμα ζητήστε την και θα μείνετε έκπληκτοι από το αποτέλεσμα.

Είναι ιδανική περίοδος και για μια στροφή σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Μπορείτε και πρέπει να  βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στις φιλοδοξίες σας και την οικογένεια.

Αιγόκερως – Είστε από τους ευνοημένους της Πανσελήνου και των ημερών!

Τολμήστε να στοχεύσετε ψηλά και θα πετύχετε το στόχο σας. Ο έρωτας η δημιουργία η τέχνη και οι απολαύσεις της ζωής, τα αγαπημένα σας πρόσωπα ανανεώνουν την διάθεση και την ψυχολογία σας  κάνοντας το χαμόγελο να ζωγραφίζεται στο πρόσωπο σας.

Η Πανσέληνος του Μάρτη σας δίνει τις ευκαιρίες ν’ ανοίξετε τους ορίζοντές σας, να επικοινωνήσετε και να ταξιδέψετε με άτομα επιχειρήσεις και έναν κύκλο ανθρώπων, που θ’ ανανεώσουν τους στόχους,  τις γνώσεις και τις ιδέες σας.

Προχωρήστε σε μία αλλαγή και Αναγέννηση της εξέλιξης σας και δημιουργήστε νέα δεδομένα για το μέλλον σας!

Ο Κρόνος κυβερνήτης πλανήτης αλλάζει ζώδιο και ως τον Φεβρουάριο του 2026 σας κάνει πιο ευαίσθητους και ίσως ανασφαλείς στην επικοινωνία σας με άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον.

Υδροχόος – Πυροδοτούνται αλλαγές σε οικονομικές υποθέσεις. 

Η ασφάλεια σας  συναισθηματική και οικονομική στο επίκεντρο. Η Πανσέληνος του Μάρτη απελευθερώνει μυστικά συναισθήματα και σας βοηθά να εκφράσετε φόβους και ανασφάλειες σας για θέματα της οικογένειας, του σπιτιού και της ακίνητης περιουσίας.

Είναι πολύ σημαντικό να μιλήσετε με την καρδιά σας σε ένα δικό σας άνθρωπο  και να βγάλετε από τους ώμους σας το βάρος των ενοχών και τον φόβο.

Ξεκινάει ένας κύκλος ριζικών αλλαγών που επηρεάζει τις βαθύτερες επιθυμίες σας και αγγίζει μυστικά συναισθήματα που κρύβετε καιρό αλλά τώρα ήρθε η ώρα να κοιτάξετε κατάματα και να απελευθερωθείτε.

Οικονομικές φορολογικές και κληρονομικές υποθέσεις σας απασχολούν και πρέπει να βάλετε όλη τη δύναμή σας και τις διασυνδέσεις σας, για να πετύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα  στην επαγγελματική και οικονομική σας ζωή.

Οι αλλαγές στην οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία και το σπίτι θα λειτουργήσουν απελευθερωτικά και σε μια στιγμή μπορεί να βρείτε την διέξοδο που ψάχνατε!

Ο Κρόνος συγκυβερνήτης πλανήτης σας  αλλάζει ζώδιο και ως τον Φεβρουάριο του 2026 θα επηρεάσει την αυτοεκτίμησή σας και την αίσθηση της ασφάλειας που θέλετε. Πρέπει να σκάψετε βαθιά στον χρόνο και την εμπειρία του για να χτίσετε σε πιο υγιείς βάσεις.

Μην κατηγορείτε τον εαυτό σας  και νιώστε την αξία σας πέρα και πάνω από χρήματα και υλικά αγαθά ή ψυχή σας είναι που μετράει!

Ιχθύες – Ανοίξτε τους δρόμους και τολμήστε να επικοινωνήσετε!

Αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες προ των πυλών! Η Πανσέληνος του Μαρτίου σας επηρεάζει άμεσα, μια και το δικό σας ζώδιο αποτελεί τον έναν πόλο του φαινομένου.

Εσείς οι ίδιοι λοιπόν, μέσα από τις σχέσεις σας με τους άλλους, επαγγελματικές φιλικές και συντροφικές αλλάζετε την πορεία τη ζωή σας και όσων αγαπάτε.

Καλείστε να ξεπεράσετε τα διλήμματα ή τις συγκρούσεις και να προχωρήσετε μακριά από τις φωνές των Σειρήνων σαν άλλος Οδυσσέας. Οι μέρες ως τις 21 Μαρτίου κρύβουν παγίδες που εσείς μπορεί να προκαλέσετε.

Αφουγκραστείτε και αναζητήστε νέους δρόμους για να ενώσετε τις δυνάμεις σας, να πετύχετε κοινούς στόχους και συλλογικά όνειρα.

Η επικοινωνία, το διαδίκτυο, οι γνωριμίες και η διαφήμιση της δουλειάς σας θα ευνοήσουν κάθε μορφή σχέσης και συνεργασίας.

Οι διαδρομές, οι συναντήσεις και τα μηνύματα, μια μετακόμιση ή μια σημαντική αλλαγή φέρνουν νέες ευκαιρίες και ανανεώνουν τις μακροχρόνιες σχέσεις της ζωής σας!

Ο Κρόνος στο δικό σας ζώδιο από τις 7 Μαρτίου ως τον Φεβρουάριο του 2026 σας προκαλεί να ωριμάσετε και να μην επαναλάβετε τα ίδια λάθη.

Η οργάνωση και η πρακτικότητα θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας, μαζί με σκληρή δουλειά.

-Βρείτε την Αστρολόγο Μάρι Γιόβα:

marigiova.gr

Instagram

Facebook

Τηλ: 693 2081799

Ποια Γυναίκα – Σύμβολο είσαι με βάση το ζώδιο σου; Απο την Αστρολόγο Μάρι Γιόβα

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ζώδια: Η Αφροδίτη φέρνει τα πάνω κάτω! – Ερωτικές προβλέψεις για όλο το καλοκαίρι από τη Μάρι Γιόβα

Her News

Ένας οδηγός για τα ζώδια του νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

Her News

Τα 5 ζώδια που δεν ανοίγονται εύκολα συναισθηματικά

Her News