HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Νίκος Μουρατίδης: «Δεν μου αρέσει ο τρόπος που τραγουδάει η Βανδή, μια ζωή φώναζε και τσίριζε»

Ο Νίκος Μουρατίδης προχώρησε σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα», που θα συζητηθεί.

Ο μουσικός καλλιτέχνης μίλησε για τον έρωτα και την συντροφικότητα.

«Δεν έχω κάνει καμία τρελά για κανένα έρωτα. Η χειρότερη μου λέξη είναι η καψούρα… σιχαίνομαι. Η συντροφικότητα παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου. Είμαι σε σχέση, αλλά να μην σας ενδιαφέρει!», είπε αρχικά ο Νίκος Μουρατίδης.

«Θέλω να είμαι κριτής στο «Fame Story» αν επιστρέψει στην τηλεόραση. Έχω κάνει τα πάντα, είμαι ο εθνικός κριτής», συμπλήρωσε.

Για τους Έλληνες τραγουδιστές ανέφερε πως, «την Δέσποινα Βανδή από 4ο όνομα την έκανα πρωταγωνίστρια δίπλα στον Γιώργο Μαζωνάκη. Δεν μου μιλάει η Βανδή, που την έκανα σταρ. Δεν είμαι φαν της Βανδή, δεν μου αρέσει ο τρόπος που τραγουδάει. Μια ζωή φώναζε και τσίριζε.

Δεν με αφορά τι κάνει η Δέσποινα Βανδή στην προσωπική της ζωή. Ποια καριέρα έχει κάνει η Βανδή; Πόσα χρόνια έχει να κάνει  επιτυχία; Έκανε συναυλίες που δεν πατούσε ψυχή, φέτος που δουλεύει, να κάνει και τον σταυρό της».

Μεταξύ άλλων δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τον Σάκη Ρουβά.

«Ο Σάκης Ρουβάς έκανε το μεγάλο  λάθος που δεν μεγάλωσε με το κοινό του. Δεν μπορεί να βγαίνει ένας κύριος 50-51 χρόνων και να τραγουδάει «θα σου φτιάξω μακαρόνια με κιμά. Πόσα χρόνια έχει να κάνει επιτυχία ο Ρουβάς ;», δήλωσε με ειλικρίνεια.

Έχει… γιο ο Νίκος Μουρατίδης τελικά;

«Δεν έχω γιο, ψέματα έλεγα, για να κάνω αλαλούμ», αποκάλυψε.

«Έχω αναλάβει την καλλιτεχνική επιμέλεια στο Βεάκειο για τους  καλοκαιρινούς μήνες. Έχω το δικό μου site, είναι ένα καθημερινό μαγκαζίνο», υπογράμμισε κλείνοντας.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Καλή Καλό: «Ήταν συναισθηματικοί οι λόγοι που είχα τα οστά του γιου μου στο σπίτι»

HerNews ka

Αλέξης Γεωργούλης: Οι αντιδράσεις των συνεργατών του μετά την καταγγελία σε βάρος του

Her News b

Η σύντροφος του Τζεφ Μπέζος περιγράφει πως είναι να ζει με έναν δισεκατομμυριούχο

HerNews ka