HerNews.gr
Social News

Κατερίνα Καινούργιου κατά Νίκου Μουτσινά: «Λυπάμαι για ανθρώπους που γνωρίζω χρόνια. Τρομερή κακία και τοξικότητα»

Πυρά κατά του Νίκου Μουτσινά και της εκπομπής του “Καλό Μεσημεράκι” εξαπέλυσε η Κατερίνα Καινούργιου, μέσω Twitter.

Η παρουσιάστρια του Alpha εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά της για τον τρόπο που μεταδόθηκαν οι δηλώσεις της μετά την προβολή και τον σχολιασμό από τον παρουσιαστή ενός αποσπάσματος από την πρωινή της εκπομπή.

Κατερίνα Καινούργιου: «Κακία και τοξικότητα. Το κάνετε κάθε μέρα…»

«Τρομερή κακία και τοξικότητα από το #kalomesimeraki, κακό μοντάζ αυτών που είπα… και λυπάμαι για ανθρώπους που γνωρίζω χρόνια! Ποτέ δεν είπα εγώ πως θα διαχειριστεί ο καθένας τον πόνο του! Ούτε το έκανα προσωπικό… σε αντίθεση εσείς εκεί το κάνετε αυτό κάθε μέρα!», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter η Κατερίνα Καινούργιου.

Αφορμή για το ξέσπασμα της παρουσιάστριας στάθηκε η προβολή ενός βίντεο από την πρωινή συνομιλία που είχε η ίδια με τον Γιώργο Τσαλίκη, όπου συζητήθηκε το ζήτημα της λειτουργίας των νυχτερινών κέντρων κατά τη διάρκεια του τριήμερου εθνικού πένθους για τα θύματα στα Τέμπη.

«Θα σεβαστώ τον πόνο όσων πραγματικά υποφέρουν και θα το σταματήσω εδώ! Όταν υπάρχει τέτοιος πόνος, δεν υπάρχει χώρος για ειρωνείες… θλίβομαι και σιωπώ!», έγραψε λίγο αργότερα η Κατερίνα Καινούργιου.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Φαίη Σκορδά: Το εντυπωσιακό μπικίνι που φόρεσε στις διακοπές της

Her News

Βασιλιάς Κάρολος: Πως θα γιορτάσει τα 75α γενέθλια του & το συγκινητικό βίντεο της βασιλικής οικογένειας

HerNews ka

Μπεν Άφλεκ: Έλυσε τη σιωπή του για το viral βίντεο στα Grammy

Her News