HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Βάσω Λασκαράκη: Ο Λευτέρης Σουλτάτος, η συνύπαρξη των παιδιών τους και το θέατρο

Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης η Βάσω Λασκαράκη.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την οικογένεια που έχουν δημιουργήσει με τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο, για την αρμονική συνύπαρξη των τριών παιδιών τους, καθώς και για τη σχέση της με την κρητικιά πεθερά της.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στα ταξίδια που κάνουν τονίζοντας πως σε μεγάλο βαθμό έχουν αυτή τη δυνατότητα, επειδή η ίδια απέχει από το θέατρο.

«Στο Instagram έχω 770,000 χιλιάδες ακόλουθους. Δέχομαι πολλά μηνύματα, θετικά, αρνητικά, στενάχωρα. Πολλές φορές φοβάμαι να απαντήσω σε κάποια από αυτά, γιατί φοβάμαι να αυτό που θα πω είναι λάθος ή σωστό», είπε αρχικά η Βάσω Λασκαράκη.

Βάσω Λασκαράκη: «Έχω καλομάθει να έχω Σαββατοκύριακα και να μην λείπω τα βράδια»

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην αποχή της από το θέατρο, καθώς έχει να ανέβει στην σκηνή από το 2014. Παραδέχτηκε ότι πλέον κάθε πρόταση που της γίνεται τη σκέφτεται σοβαρά προκειμένου να επιστρέψει εκ νέου στο θεατρικό σανίδι.

«Έχω καλομάθει τα τελευταία χρόνια να μην λείπω από το σπίτι τα βράδια, να έχω τα Σαββατοκύριακα. Ταξιδεύουμε πολύ, πηγαινοερχόμαστε Κρήτη, κάνουμε ταξίδια, αυτά θα τα ξεχάσουμε αν ξεκινήσω θέατρο», ανέφερε η Βάσω Λασκαράκη.

«Πηγαίνω συνέχεια στην Κρήτη, έχουμε το σπίτι μας εκεί και είναι και τα παιδιά του Λευτέρη. Δεν έχει μαγαζί αλλά έχει αναλάβει κάποια μαγαζιά ως σεφ, οπότε από 1 Απριλίου μέχρι τον Οκτώβριο θα πηγαινοέρχεται συνεχώς», πρόσθεσε η Βάσω Λασκαράκη.

«Η πεθερά μου έχει τρομερό χιούμορ»

Αναφερόμενη στην πεθερά της αλλά και τα ταξίδια της στην Κρήτη, η Βάσω Λασκαράκη είπε: « Έχει τρομερό χιούμορ, περνάμε τέλεια. Μια στιγμή που είδατε στο Instagram, τυλίγαμε ντολμαδάκια με τη συννυφάδα μου και η πεθερά μου μας κοίταζε με αστείο ύφος γιατί στη Θεσσαλονίκη τα έφτιαχναν διαφορετικά. Έχει τρομερό χιούμορ!».

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Συγκινεί η Αλεξάνδρα Μικρούτσικου: «Μεγαλώσαμε σ’ ένα σπίτι που ο μπαμπάς μας ήταν παραμυθάς»

Her News

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Αποφάσισα να κάνω ένα πάρτι στην επέτειο της επίθεσης για να γιορτάσω ότι ζω»

HerNews ka

MasterChef Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί

Her News b