HerNews.gr
Διεθνή

Cara Delevingne: Πήγε σε κέντρο αποτοξίνωσης με κόστος 50.000 δολάρια το μήνα

Το σούπερ μόντελ και ηθοποιός Cara Delevingne μπήκε στο κέντρο αποτοξίνωσης Cirque Lodge μετά από ανησυχίες για την παράξενη συμπεριφορά της και φόβους ότι θα «κατέληγε νεκρή».

Η Cara Delevingne βρισκόταν στο πολυτελές κέντρο περιποίησης των διασημοτήτων στη Γιούτα για σχεδόν ένα μήνα, σύμφωνα με τα ξένα μέσα.

Μια πηγή είπε ότι η 30χρονη, η οποία μόλις αποκάλυψε στη Vogue ότι βρισκόταν σε θεραπεία για εθισμό , τα πάει καλά στην ανάρρωση.

Η πηγή είπε: «Η Cara πέρασε [μερικές μέρες του Δεκεμβρίου] και το μεγαλύτερο μέρος του Ιανουαρίου στο Cirque Lodge. Φαινόταν να τα πηγαίνει πολύ καλά. Συμμετείχε καλά στο πρόγραμμα και στις ομαδικές συναντήσεις».

Είπαν επίσης ότι το μοντέλο ήταν εκεί για θέματα κατάχρησης ουσιών και πήγε σε ένα ιδιωτικό δωμάτιο στα τέλη του περασμένου έτους. Έφυγε στα τέλη Ιανουαρίου, όταν φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο της Vogue του Απριλίου.

Το Cirque Lodge φέρεται να έχει φιλοξενήσει διάσημα πρόσωπα όπως η Lindsey Lohan, η Eva Mendes, η Mary-Kate Olsen, η Demi Moore, η Kirsten Dunst, ο Chris Klein και ο Richie Sambora.

Το κέντρο αντιμετωπίζει τον εθισμό στα ναρκωτικά και το αλκοόλ καθώς και θέματα συναισθηματικής και ψυχικής υγείας. Ενώ οι τιμές ποικίλλουν, μπορεί να κοστίσει από 20.000  έως 50.000 δολάρια για διαμονή ενός μήνα.

Βρίσκεται στα Βραχώδη Όρη, το καταφύγιο περιλαμβάνει αίθουσα θεραπείας τέχνης, στούντιο ηχογράφησης, γυμναστήριο, κομμωτήριο και χώρο μασάζ, καθώς και ένα εσωτερικό κέντρο αναρρίχησης και αρένα αλόγων για ιπποθεραπείες.

Η Delevingne είχε προκαλέσει ανησυχίες για την συμπεριφορά της στο αεροδρόμιο Van Nuys στο Λος Άντζελες τον περασμένο Σεπτέμβριο διότι εθεάθη να κατευθύνεται προς το αεροδρόμιο με τα πόδια της να κρέμονται από ένα παράθυρο αυτοκινήτου.

Αφού φέρεται να έφτασε με δύο ώρες καθυστέρηση, επιβιβάστηκε στο ιδιωτικό τζετ του Jay-Z και στη συνέχεια αποβιβάστηκε περίπου 45 λεπτά αργότερα. Δεν ήταν ξεκάθαρο αν της ζητήθηκε να φύγει ή αν το αεροπλάνο έχασε τη χρονική του θέση για απογείωση.

Μια ταραγμένη και με αχτένιστα ​​μαλλιά Delevingne, χωρίς παπούτσια ένα μπλουζάκι Britney Spears και ένα παντελόνι για τζόκινγκ, εθεάθη στη συνέχεια να μιλάει στο τηλέφωνό της πολλές φορές ενώ καθόταν στο πεζούλι.

Πηγές είπαν στο TMZ ότι οι φίλοι του σούπερ μόντελ ανησυχούσαν ότι πάλευε με έναν συνδυασμό προβλημάτων ψυχικής υγείας και κατάχρησης ουσιών. 

Η Delevingne έχει ομολογήσει ότι έπαιρνε ναρκωτικά  στο παρελθόν.

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μέγκαν Φοξ: Αφέθηκε στα χέρια του Δημήτρη Γιαννέτου κι έγινε μία φλογερή κοκκινομάλλα

Her News

Jennifer Lopez: Γιόρτασε τα γενέθλια της και έκανε την απόλυτη φωτογράφιση!

HerNewskl

«Beef»: Στο στόχαστρο ο πρωταγωνιστής του Netflix Ντέιβιντ Τσο – Είναι βιαστής; Η απάντηση των δημιουργών

Her News