HerNews.gr
Διεθνή

Jennifer Lopez – Ben Affleck: Μετακομίζουν σε έπαυλη στο Λος Άντζελες 64 εκατομμυρίων δολαρίων (Φωτογραφίες)

Τον περασμένο μήνα, οι νεόνυμφοι Jennifer Lopez και Ben Affleck είχαν δεσμευτεί για ένα σπίτι 34,5 εκατομμυρίων δολαρίων στην Καλιφόρνια στο εύπορο Pacific Palisades. Αλλά στο τελευταίο δευτερόλεπτο, αποσύρθηκαν από την αγορά του.

Αντίθετα, φαίνεται ότι μπορεί τελικά το ζεύγος Affleck  να εγκαταστάθηκε σε κορυφαία ακίνητα από μια από τις πιο εξέχουσες οικογένειες στο Λος Άντζελες.

Ανήκει στον Γκρέγκορι Μίλκεν – έναν από τους πλουσιότερους κατοίκους της πόλης – μαζί με τη σύζυγό του, EJ, το ακίνητο έκτασης 1,13 στρεμμάτων στο Pacific Palisades που ήταν καταχωρισμένο πριν από μια εβδομάδα πριν το αγοράσει το ζευγάρι.

Βγάζοντας την έπαυλη στην αγορά για 64 εκατομμύρια δολάρια, ο Gregory, η EJ και τα πέντε παιδιά τους ζουν στο σπίτι για περισσότερο από μια δεκαετία, αγοράζοντας το ακίνητο το 2009 για 14,5 εκατομμύρια δολάρια

Ο πατέρας του Γκρέγκορι, Μάικλ Μίλκεν, ήταν ένας από τους πιο ισχυρούς χρηματοδότες της Γουόλ Στριτ κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1980 — και κέρδισε διάκριση για την ανάπτυξη ομολόγων υψηλής απόδοσης, που μερικές φορές αποκαλούνται «ομόλογα σκουπίδια».

Αποτελούμενο από έξι υπνοδωμάτια και 10 μπάνια, το ακίνητο εκτείνεται σε κολοσσιαία έκταση 13.000 τετραγωνικών ποδιών και διαθέτει έναν ξενώνα 3.000 τετραγωνικών ποδιών με δύο υπνοδωμάτια και τέσσερα μπάνια.

Τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν δύο γραφεία, μια αίθουσα πολυμέσων, μια μεγάλη αίθουσα παιχνιδιών που ανοίγει στην πίσω αυλή, δύο αίθουσες παιχνιδιών, μια μεγάλη κουζίνα και ένα οικογενειακό δωμάτιο.

Επιπλέον, υπάρχει ένα γυμναστήριο 800 τετραγωνικών ποδιών.

Οι χώροι διαθέτουν έναν μακρύ δρόμο που ανοίγει σε ένα μεγάλο γήπεδο αυτοκινήτων, λέει η λίστα.

Οι υπαίθριες ανέσεις περιλαμβάνουν πισίνα και σπα σε στυλ θερέτρου, καθώς και τζάκι.

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck  κάνουν περιοδείες σε σπίτια από το καλοκαίρι του 2021 . Τον περασμένο Μάρτιο, είχαν επίσης συμβόλαιο να αγοράσουν μια έπαυλη αξίας 50 εκατομμυρίων δολαρίων προτού αποφασίσουν τελικά εναντίον της.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Λιονέλ Μέσι: «Δεν ξέρω τι επιφυλάσσει το μέλλον» – Στη νέα διαφήμιση της Louis Vuitton

Her News b

Ρωσία: Συγκλονίζουν τα βίντεο έξω από τα καταστήματα McDonald’s μετά την αποχώρηση τους από την χώρα

Her News b

Δίκη Άμπερ Χερντ-Τζόνι Ντεπ: «Με βίασε με μπουκάλι» -«Μου φώναζε, με έλεγε γέρο και χοντρό»

Her News b