HerNews.gr
Rainbow

Μάρκελλος Νύκτας: «Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου αισθανόμουν έλξη για το ίδιο φύλο»

Ο Κώστας Τσουρός συνάντησε τον Μαρκέλλο Νύκτα και του παραχώρησε μία εκ βαθέων συνέντευξη.

Αρχικά ο Μάρκελλος Νύκτας μίλησε για τα παιδικά του χρόνια.

«Πριν από ένα χρόνο μετακόμισα σε αυτό το σπίτι του 1958. Είμαι από μικρός πολύ διαβαστερός. Όλη η οικογένεια μου διάβαζε. Η μαμά μου έκανε τόσα για μένα για να με μεγαλώσει, κουράστηκε πολύ και πονούσε για μένα.

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου θυμάμαι να αισθάνομαι αυτή την έλξη για το ίδιο φύλο. Αισθανόμουν ότι αγαπούσα αυτούς τους ανθρώπους που ήταν σαν εμένα, ήμουν ευλογημένος γι’ αυτήν την ταυτότητα».

Σε ερώτηση εάν έχει πέσει θύμα κακοποίησης απάντησε με ειλικρίνεια ο Μαρκέλλος Νύκτας στον Κώστα Τσουρό.

«Πέρασα πολύ άσχημα από τους συντρόφους μου, έζησα το τρομερότερο μπούλινγκ. Από τις σχέσεις μου έχω κακοποιηθεί, με έχουν εκμεταλλευτεί. Ακόμη και ο ίδιος μου ο πατέρας με κακοποίησε. Με έδερνε, μια ζωή φοβόμουν και δεν θα φύγει αυτός ο φόβος. Φοβάμαι πολύ την ανδρική παρουσία, είναι πολύ σκληροί οι άνδρες. Καθημερινά δίνω μια μάχη γι’ αυτό που γεννήθηκα, για το ‘’είναι μου’’» αποκάλυψε ο Μάρκελλος Νύκτας.

«Στρατός ολόκληρος ήταν οι άνθρωποι που μπήκαν στη ζωή μου και ερωτεύτηκα και όλοι με προδώσαν με την πρώτη ευκαιρία. Όλα αυτά τα χρόνια το μόνο πρόσωπο που με αγάπησε, με πόνεσε και με λάτρεψε ήταν κοπέλα. Ερωτευτήκαμε, γίναμε φίλοι. Όταν πέθανε αυτή η κοπέλα που ήταν η μούσα μου, κατάλαβα τι σημαίνει ορφάνια», εξομολογήθηκε.

Και κατέληξε: «Νιώθω ότι ο κόσμος δεν με αγάπησε όπως θα έπρεπε, με κατασπάραξαν. Συνέχεια σκέφτομαι το τέλος με τρόμο, σκέφτομαι πως θα καταλήξω. Έρχονται στιγμές που με πιάνει ίλιγγος από την μοναξιά».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γιώργος Καπουτζίδης για ομοφυλόφιλους: «Θα σας άρεσε να έρθω εδώ και να σας πω η εικόνα σας με αηδιάζει;»

Her News

Παντελής Τουτουντζής για τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών στην Ελλάδα: «Καθησυχάζει ένα κομμάτι μέσα μου για την προσπάθεια που κάνουμε»

HerNews ka

Γιώργος Καπουτζίδης: “Πες με “αδερφή”, αφού το λέω εγώ για τον εαυτό μου. Άρα και να μου το πεις τι θα πάθω;”

HerNewskl