HerNews.gr
Social News

Τέμπη: Ο σύζυγος της 34χρονης Αθηνάς συγκινεί – “Ζητάω δύναμη από τον Θεό”

Μια άκρως συγκινητική ανάρτηση έκανε πριν από λίγες ώρες ο Νικόλαος Χρυσοβαλάντης Ζήσης, ο σύζυγος της 34χρονης Αθηνάς, που έχασε άδικα τη ζωή της στην τραγωδία στα Τέμπη.

Η νεαρή κοπέλα ταξίδευε με το μοιραίο τρένο μαζί με τον σύζυγό της, Νίκο, που κατάφερε να βγει ζωντανός.

Το ζευγάρι έχει ένα αγοράκι 2 ετών και ο τραγικός σύζυγος, σε ανάρτησή του για την αδικοχαμένη Αθηνά ζητά από τον Θεό να του δώσει δύναμη να το μεγαλώσει.

Ο άτυχος άνδρας, με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας, προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση, την οποία συνόδευσε με ένα μακροσκελές μήνυμα.

Η ανάρτηση του Νικόλαου Χρυσοβαλάντη Ζήση για την αδικοχαμένη σύζυγό του

«Γυναίκα της ζωής μου, διαμάντι μου, καλύτερη μανούλα του κόσμου, δεν έχω δύναμη να γράψω πολλά, θα σου πω ότι για εμένα είσαι η καλύτερη σύζυγος του κόσμου και για τον Χρήστο μας η καλύτερη μανούλα που θα μπορούσε να έχει …

Ζητάω δύναμη από το Θεό να μπορέσω να σταθώ στα πόδια μου για να μεγαλώσω τον Χρήστο μας όπως εσύ ήθελες, δεν θα σου πω αντίο αλλά Χριστός Ανέστη γιατί μια μέρα είμαι σίγουρος ότι θα ξανασυναντηθούμε…

Σ’ αγαπαμε πολύ μέχρι εκεί ψηλά στον ουρανό που είσαι … να μας προσέχεις και να δώσεις ένα φιλί την αγαπημένη σου πεθερούλα …».

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Rihanna: Δημοσίευσε την πιο γλυκιά φωτογραφία του A$AP Rocky και το γιού τους

HerNews ka

Eλένη Μενεγάκη: Την πήρε ο ύπνος στον κήπο της- Η ανάρτηση στο instagram

Her News b

Άκης Πετρετζίκης: Έγινε για δεύτερη φορά μπαμπάς- Η τρυφερή δημοσίευση

HerNewskl