HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Τζέιμς Καφετζής για Survivor: «Μεγάλη κατίνα η Ελευθερίου, τα 5.000 ευρώ έρχονται με κάποιο κόστος’

Δηλώσεις στην κάμερα του Super Κατερίνα έκανε ο Τζέιμς Καφετζής. 

«Δεν ξέρω τι του είπε του Στάθη η Ελευθερία αλλά ό,τι και να του είπε ήταν πολύ μεγάλη κατινιά. Γενικά, αυτά τα 5.000 ευρώ την εβδομάδα έρχονται με ένα κόστος. Γίνεται ένας χαμός, πολύ ξεκατίνιασμα», είπε αρχικά ο Τζέιμς Καφετζής.

«Τα δύο κορίτσια, η Ασημίνα και η Κατερίνα, τιμωρήθηκαν, επειδή βρέθηκαν με κινητό. Δεν είναι ακριβώς το ίδιο, όταν μπαίνουν παίκτες μετά και λένε πληροφορίες που μπορεί να ισχύουν ή και όχι; Οπότε αν του είπε του Στάθη κάτι κακό που δεν περίμενε να ακούσει, πώς θα πάρει απαντήσεις; Πρέπει να φύγει», σημειώνει στη συνέχεια.

«Εγώ αυτό που θυμάμαι από την Ελευθερία, όταν ήμασταν μαζί μέσα, ήταν να μου λέει: ρε συ, εγώ δεν θέλω να μιλάω πολύ, γιατί είμαι διάσημη τραγουδίστρια έξω και δεν θέλω να εκτεθώ», αποκαλύπτει για την Ελευθερία Ελευθερίου και το Survivor του 2021 ο Τζέιμς Καφετζής.

«Ο Νίκος Μπάρτζης δεν λέει ποτέ ψέματα και είναι φέτος ο πρωταγωνιστής του All Star, δεν μπορεί να το διαψεύσει κανείς αυτό. Ο Βασάλος αν δεν είχε τους κοιλιακούς, δεν θα ήταν τόσο αστείος», σχολίασε κλείνοντας ο Τζέιμς Καφετζής.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τζένη Μπαλατσινού: «Δεν νομίζω να με ξαναδείτε τηλεοπτικά. Δεν το σκέφτομαι τώρα και μετά θα είμαι πολύ μεγάλη»

Her News

Κατερίνα Καινούργιου: «Μου έλεγαν… πώς είσαι έτσι μωρή…»

Her News b

Βασίλης Γκουρούσης: Όλα όσα είπε για το παρασκήνιο σύγκρουσης Σοφίας Παυλίδου – Μάνου Παπαγιάννη

Her News b