HerNews.gr
Συνεντεύξεις

Άσπα: «Mετά τον θάνατο του MadClip η μητέρα μου προχωρά με τη βοήθεια ειδικού»

Για τον MadClip και το πώς συνεχίζει η οικογένειά της μετά την απώλειά του, μίλησε σε συνέντευξή της η Άσπα. Η γνωστή τραγουδίστρια εξήγησε ότι από τότε που σκοτώθηκε, η μητέρα τους προχωρά με την βοήθεια ειδικού.

Για την αναγνωρισιμότητα που απέκτησε σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά τον θάνατό του, η Άσπα ανέφερε:

«Είναι ακόμη πολύ δύσκολο να το διαχειριστώ και τότε ήταν ακόμα πιο δύσκολο. Εκείνο το διάστημα πήγαινα στο στούντιο και δοκίμαζα διάφορα demo, κάτι το οποίο λειτουργούσε σαν ψυχοθεραπεία, ξεχνιόμουν. Ξεκίνησα έτσι και όχι για να κυνηγήσω καριέρα ως τραγουδίστρια. Ό,τι συνέβη από εκεί και πέρα ήταν συγκυριακό.

To «Oh Νο» το θεωρώ οικογενειακή κληρονομιά. Ήταν κάτι όμορφο που είχα με τον αδελφό μου, οπότε σκέφτηκα «γιατί να μην το μοιραστώ;». Δεν είχα την πρόθεση να κάνω δισκογραφία με το συγκεκριμένο τραγούδι.

Πριν το κυκλοφορήσω ακόμη, το είχα στο κινητό μου και, όποτε το άκουγα, συγκινούμουν. Αυτό το αίσθημα έγινε πιο έντονο όταν είδα το βιντεοκλίπ, στο οποίο έκανε τη σύνθεση η Bodega Visuals. Πήραν πλάνα από ένα παλιό βιντεοκλίπ του αδελφού μου και προσέδωσαν μεγάλη αληθοφάνεια. Ανατρίχιασα όταν το είδα, δεν περίμενα αυτό το αποτέλεσμα».

Άσπα: «Σκέφτηκα να απευθυνθώ σε ειδικό, αλλά δεν το έχω κάνει»

Μιλώντας για το πώς διαχειρίζονται την απώλεια, η Άσπα ανέφερε: «Θαυμάζω τη μητέρα μου, είναι πολύ δυνατή γυναίκα. Πιστεύω πως οποιαδήποτε άλλη θα είχε καταφύγει σε φαρμακευτική αγωγή. Προσπαθεί να συνεχίσει- εννοείται με τη βοήθεια ειδικού. Δεν μπορούμε άλλωστε να κάνουμε κάτι για να αλλάξουμε αυτό που συνέβη. Θυμόμαστε τον αδελφό μου και τον κρατάμε πάντα ζωντανό μέσα μας.

Το έχω σκεφτεί κι εγώ, αλλά δεν το έχω κάνει. Είμαι τυχερή γιατί έχω δίπλα μου καλές φίλες, που είναι στήριγμα. Ωστόσο ποτέ δεν λέω ποτέ».

«Από τον αδελφό μου κρατάω πολλά! Αυτό που με δίδαξε και μου άφησε παρακαταθήκη είναι να μην το βάζω ποτέ κάτω. Αυτό πρέσβευε και ο ίδιος. Ήταν πολύ θετικός άνθρωπος. Εγώ έχω υπάρξει παλαιότερα ηττοπαθής, εκείνος ποτέ», είπε η Άσπα στο Hello.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

H Αθανασία Ράλλη μιλά στο HerNews: «Το κόσμημα σημαίνει αγάπη. Είναι ένα κομμάτι μου, που με χαρά προσφέρω στους γύρω μου»

Her News

Η Μαρία Συρεγγέλα μιλά στο HerNews: «Να διδάξουμε τα παιδιά μας τί είναι βία – Όλοι μαζί ενωμένοι θα την καταπολεμήσουμε»

Her News

Γιάννης Στάνκογλου – Αλίκη Δανέζη Κνούτσεν: Έχουν χωρίσει εδώ και τριάμισι χρόνια χωρίς να το καταλάβει κανείς

HerNews ka