HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μαίρη Συνατσάκη: Ο Ίαν, ο θηλασμός και οι αλλαγές στην καθημερινότητά τους

Στην πρεμιέρα της νέας σειράς «στα 4» βρέθηκε η Μαίρη Συνατσάκη με τον Ίαν Στρατή. Μαζί της ήταν και η τριών μηνών κόρη της, την οποία πρόσεχε η αδελφή της, Αλίκη.

Η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για τη νέα καθημερινότητά της. «Με τον Ίαν έχουμε βγει άλλη μία φορά, στην πρεμιέρα της δικής του ταινίας και τώρα μετά από τρεις μήνες είναι η δεύτερη φορά. Κάνει baby sitting η αδελφή μου, αν συμβεί το ο,τιδήποτε, εκσφενδονίζομαι, ταΐζω και συνεχίζω. Θηλάζω αποκλειστικά και είμαστε συνέχεια μαζί» είπε αρχικά.

Μαίρη Συνατσάκη: «Οι ισορροπίες ανάμεσα στο ζευγάρι αλλάζουν μετά τον ερχομό του παιδιού»

«Νομίζω σίγουρα πως ναι. Για εμάς είναι πολύ νωρίς ακόμα. Κάθε μέρα είναι κάτι εντελώς ακόμα καινούργιο και διαφορετικό. Μεγαλώνει πολύ γρήγορα.

Την είχα εγώ αυτή την ανησυχία με την αλλαγή στο ζευγάρι, οπότε κάναμε κουβέντες και πριν. Προετοιμάζεσαι κάπως… Δεν πήγαμε ξαφνικά σαν να μην ξέρουμε τι πρόκειται να συμβεί μεταξύ μας οπότε το δουλέψαμε από πριν».

Νεότερα Άρθρα

Τελετή έναρξης των «Ημερών Θάλασσας 2023» στον Πειραιά με συναυλία – αφιέρωμα στον στιχουργό, Ηλία Φιλίππου

HerNews ka

Όλγα Τρέμη για το διαζύγιό της: «Δεν θεώρησα ότι είναι ένα ζήτημα που έπρεπε να απασχολήσει και να συγκλονίσει το Πανελλήνιο»

HerNews ka

Γιώργος Τσαλίκης: «Μετάνιωσα που δεν μήνυσα τον άνδρα που με έβρισε στο Instagram»

Her News b