HerNews.gr
Διεθνή

Oscars 2023: Το περιβόητο κόκκινο χαλί… αλλάζει για πρώτη φορά χρώμα!

Το περίφημο κόκκινο χαλί στα Όσκαρ, το μέρος όπου οι σταρ επιδεικνύουν τις πιο κομψές και λαμπερές εμφανίσεις τους αλλάζει χρώμα για πρώτη φορά φέτος και θα είναι «σαμπανί».

Θα είναι η πρώτη φορά από το 1961 που το χαλί στα Όσκαρ δεν είναι κόκκινο.

Ο Joe Lewis, παραγωγός κόκκινου χαλιού, είπε ότι μέχρι στιγμής, η κυκλοφορία έχει πάει καλά.

“Δεν είχαμε τόσο σημαντική αλλαγή εδώ και περισσότερα από 15-20 χρόνια και αυτό είναι αρκετά τολμηρό. Αλλά νομίζω ότι ο κόσμος θα μας ενημερώσει για τη γνώμη του”, είπε ο Lewis.

Ο παρουσιαστής Jimmy Kimmel ήταν παρών στα αποκαλυπτήρια στο Dolby Theater στο Λος Άντζελες  και φυσικά είχε μερικά αστεία πράγματα να πει σχετικά με την αλλαγή.

«Οι άνθρωποι ρωτούσαν: «Θα υπάρξει κανένα πρόβλημα φέτος; Θα υπάρξει κάποια βία φέτος;». Και σίγουρα ελπίζουμε όχι», είπε. «Αλλά αν υπάρχει, νομίζω ότι η απόφαση να πάμε με ένα χαλί σαμπάνιας αντί για ένα κόκκινο χαλί δείχνει πόσο σίγουροι είμαστε ότι δεν θα χυθεί αίμα». είπε ο Kimmel αναφερόμενος στο περσινό περιστατικό κατά το οποίο ο Will Smith χαστούκισε τον παρουσιαστή Chris Rock.

Θα εξακολουθήσει να εμφανίζεται κόκκινο έξω από τα Όσκαρ – αλλά θα είναι μέρος των κουρτινών και άλλων σκηνικών.

Το κύριο ερώτημα που εγείρει, ωστόσο, είναι πόσες άλλες αλλαγές επιφυλάσσουν, καθώς τα Όσκαρ συνεχίζουν τις φαινομενικά ατελείωτες προσπάθειές τους να τροποποιήσουν τις παραδόσεις και να αποκτήσουν νέους θεατές 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Πρίγκιπας William: To συγκινητικό γράμμα προς τιμήν της Βασίλισσας Ελισαβετ

HerNewskl

Μάργκοτ Ρόμπι: “Ήθελα να είμαι γυμνή στον Λύκο της Wall Street”

Her News

100 χρόνια Disney: Το «όργιο της Χιονάτης», ρατσισμός, σεξισμός και άλλα σκάνδαλα για τον τελικά όχι και τόσο “μαγικό” κόσμο

HerNews ka