HerNews.gr
Social News

Τζένιφερ Λόπεζ: «Δεν έχω κάνει ποτέ μπότοξ, αυτό είναι το πρόσωπό μου»

Η Τζένιφερ Λόπεζ είναι κατά κοινή ομολογία μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στον χώρο του θεάματος και είδωλο για πολλές γυναίκες.

Ωστόσο, πλέον φαίνεται πως οι θαυμάστριες της Λατίνας σταρ έχουν αρχίσει να απογοητεύονται από εκείνη. 

Ειδικότερα, η Τζένιφερ Λόπεζ ήρθε πρόσφατα αντιμέτωπη με σκληρή κριτική από ορισμένα άτομα στο διαδίκτυο, τα οποία ισχυρίστηκαν ότι έχει κάνει «κατάχρηση» υαλουρονικού οξέως, αλλά και άλλων μεθόδων μπότοξ. Αν και συνήθως, δεν απαντά σε αυτά τα σχόλια, αυτή τη φορά, η JLo αποφάσισε να μιλήσει και να υπερασπιστεί τον εαυτό της.

Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της στην εκπομπή «El gordo y la flaca», μία θαυμάστρια της σχολίασε πως το «έχει παρακάνει με τις ενέσεις botox». Η ίδια τότε απάντησε πως δεν είχε κάνει ποτέ botox ή χειρουργική επέμβαση και ότι η εμφάνισή της ήταν απλώς αποτέλεσμα του φυσικού της προσώπου. Επίσης τη συμβούλευσε να είναι πιο θετική με τους ανθρώπους.

«Μία ακόλουθος τόλμησε να της πει ότι έκανε πολλά μπότοξ και η ντίβα του Μπρονξ της απάντησε λέγοντάς της ότι έχει πει εκατομμύρια φορές ότι αυτό είναι το πρόσωπό της και ότι δεν έχει κάνει ποτέ μπότοξ ή χειρουργική επέμβαση. Τόνισε επίσης, ότι θα έπρεπε να είναι περισσότερο θετική και να βοηθήσει και τους άλλους να είναι θετικοί», είπε ένας από τους παρουσιαστές.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Τζένιφερ Λόπεζ: Η… αποκάλυψη στο TikTok για τα φίλτρα

Πριν λίγο καιρό, ακόμα μια αποκάλυψη ήρθε στο φως της δημοσιότητας από έναν TikToker. Η Τζένιφερ Λόπεζ ισχυριζόταν μέχρι σήμερα πως το μυστικό πίσω από την «τέλεια» επιδερμίδα της κρύβεται στην κουζίνα όλων των νοικοκυρών.

Συγκεκριμένα, η Λατίνα σταρ είχε ερωτηθεί από το κοινό της για τη ρουτίνα ομορφιάς που ακολουθεί και διατηρεί το δέρμα της σε άψογη κατάσταση, με την ίδια να απαντά πως το μοναδικό πράγμα που βάζει στο πρόσωπό της εκτός από αντιηλιακό και ενυδατική κρέμα, είναι το ελαιόλαδο.

«Είναι ένα μυστικό που χρησιμοποιώ όλα αυτά τα χρόνια, γιατί πραγματικά λειτουργεί. Το ελαιόλαδο. Επίσης, ένα πράγμα που θα παρότρυνα όλους να κάνουν από την ηλικία των 15 ετών, ακόμη και νεότεροι, είναι να φοράνε αντηλιακό κάθε μέρα», έλεγε κάποτε στην Page Six.

Βλέποντας τις φωτογραφίες που αναρτά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Τζένιφερ Λόπεζ, το δέρμα της φαίνεται αλαβάστρινο και λαμπερό, χωρίς την παραμικρή ρυτίδα.

Ωστόσο, ένας χρήστης του TikTok «τσάκωσε» τη σταρ να λέει ψέματα και φρόντισε να αποκαλύψει την αλήθεια με ένα βίντεο στον λογαριασμό του.

@needthedeets Did you see that? #jenniferlopez #fyp #fypシ #fypage #foryou #foryoupage #foryourpage #trending #viral #celebrity #entertainment ♬ original sound – NeedTheDeets

Σε αυτό, αποδεικνύει στο κοινό πως το πραγματικό μυστικό πίσω από την τέλεια επιδερμίδα της Τζένιφερ Λόπεζ είναι… τα φίλτρα του Instagram!

Mάλιστα, σε ένα story που είχε αναρτήσει η Λατίνα τραγουδίστρια και ηθοποιός, το φίλτρο δεν «έπιασε» καλά, καθώς η ίδια κουνιόταν, με αποτέλεσμα να αποκαλύπτεται το «πραγματικό της πρόσωπο». Όπως ήταν αναμενόμενο, τα εν λόγω στιγμιότυπα κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Μετά το συγκεκριμένο βίντεο, όπως ήταν φυσικό, οι θαυμαστές της αντέδρασαν και άφησαν σχόλια κάτω από την ανάρτηση του TikToker, λέγοντας πως η Λόπεζ δεν έπρεπε να κρύψει την εικόνα της.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Δημήτρης Σταρόβας: «Με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου δεν έχει αλλάξει κάτι…»

Her News b

Σαμπρίνα: Υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις αυτοδιοικητικές εκλογές η τραγουδίστρια

HerNews ka

Παναγιώτης Βασιλάκος: “Κλείνετε τα μάτια σας καθημερινά γιατί φοβάστε να αντιμετωπίσετε ισχυρότερους”

HerNewskl