HerNews.gr
Beauty

Diamond lips: Είναι η πιο όμορφη και εντυπωσιακή τάση μακιγιάζ που κυκλοφορεί στο TikTok

Το αστραφτερό μακιγιάζ προορίζεται εδώ και καιρό αποκλειστικά για ειδικές περιστάσεις – σκεφτείτε ρομαντικά επετειακά δείπνα, επίσημες εκδηλώσεις, γάμους ή πάρτι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

 Σίγουρα, τα προϊόντα μακιγιάζ που σας κάνουν να αστράφτετε όσο μια μπάλα ντίσκο μπορεί να είναι λίγο υπερβολικά για παράδειγμα, μια μέρα στο γραφείο ή ένα χαλαρό πρώτο ραντεβού με το crush σας.

Αλλά η τάση «diamond lips», μια μέθοδος μακιγιάζ εγκεκριμένη από τo TikTok που είναι απίστευτα εύκολη στην αναπαραγωγή—αποδεικνύει ότι οι αστραφτερές σκιές, τα μολύβια και οι γυαλάδες  αξίζουν μια θέση στην καθημερινή σας ρουτίνα μακιγιάζ. 
@evalarosaxo New obsession #makeup #makeuptutorial #makeuphacks #beauty #girls #lips ♬ original sound – bestspedup

Τι είναι τα Diamond Lips;

Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να κολλήσετε πλαστικούς κρυστάλλους που είναι επώδυνοι στην αφαίρεση για την τάση των «διαμαντένιων χειλιών». Ξεκινώντας από τη δημιουργό του TikTok Eva Larosa , η τεχνική των χειλιών με διαμάντια σας δίνει  χείλη τόσο λαμπερά όσο ένας πολύτιμος λίθος, αλλά εξακολουθεί να είναι αρκετά διακριτική για καθημερινή χρήση.

Και πιθανότατα έχετε ήδη τα προϊόντα που απαιτούνται για τη μέθοδο κρυμμένα στο τσαντάκι του μακιγιάζ σας. Για να επιτύχετε το trend θα χρειαστεί να στρώσετε μερικά ασυνήθιστα προϊόντα για τα χείλη, συμπεριλαμβανομένου ενός μεταλλικού μολυβιού ματιών και μιας φωτεινής σκιάς ματιών, με ουδέτερο κραγιόν χειλιών και καθαρή γυαλάδα. 

@jmdimov #diamondlips #lipcombo #makeup ♬ original sound – unchained

Πώς να αποκτήσετε Diamond Lips

Με μόλις τέσσερα εύκολα βήματα, η τεχνική των “diamond lips”  είναι αρκετά απλή ακόμα και για αρχάριους στο μακιγιάζ να το κάνουν σαν επαγγελματίας. Σε ένα βίντεο που αναλύει τη διαδικασία, η Larosa παίρνει πρώτα το Essence Long Lasting Eye Pencil στην απόχρωση C’est La Vie!  ένα μαργαριταρένιο ασήμι, και τραβάει μια λεπτή γραμμή κατά μήκος του τόξου των χειλιών της. Στη συνέχεια, γεμίζει το κέντρο του κάτω χείλους της. Μην ανησυχείτε για την ακρίβεια—η Larosa μουτζουρώνει την επένδυση στο κάτω χείλος με το δάχτυλό της στη συνέχεια.

Μόλις αναμειχθεί, η Larosa στρώνει τα πάνω και τα κάτω χείλη της —εκτός από το κέντρο με το Pillow Talk Lip Liner της Charlotte Tilbury  και στη συνέχεια τοποθετεί  ένα lip gloss. Τέλος,  βάζει μια αστραφτερή λευκή σκιά ματιών πάνω από το gloss, συγκεντρώνοντας το προϊόν στο κέντρο των χειλιών. 

@evalarosaxo Diamond lips💎 #makeup #makeuptutorial #diamondlips ♬ Mrs. Right – Mindless Behavior

Το αποτέλεσμα: μια εντυπωσιακή εμφάνιση στα χείλη που ταιριάζει τόσο για βραδινή έξοδο όσο και για χαλαρές συναντήσεις με τους φίλους σας. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Kylie Jenner: Κυκλοφόρησε το πρώτο της άρωμα – Όλα όσα γνωρίζουμε

HerNews ka

Loose Powder: Κι όμως δεν είναι μόνο για το πρόσωπο

Her News b

Matte lipstick ή lipgloss – Τι να επιλέξεις

Her News b