HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

«Maestro»: Βραβεία στους συντελεστές της σειράς – Οι δηλώσεις των ηθοποιών

Ακόμη μια επιβράβευση έλαβε η ελληνική τηλεοπτική σειρά του MEGA «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Ο οργανισμός Heritage & Museums σε ειδική εκδήλωση βράβευσε τους συντελεστές της πολύ επιτυχημένης σειράς του MEGA «Maestro» από τον δημιουργό, Χριστόφορο Παπακαλιάτη, η οποία ενθουσίασε το ελληνικό κοινό, αλλά συγχρόνως ξεπέρασε τα όρια της Ελλάδας, αφού είναι η πρώτη ελληνική τηλεοπτική σειρά που μπήκε στην πλατφόρμα του Νetflix.

«Αφιερώνω τη βράβευσή μου σε όλους τους συντελεστές της σειράς, στους ηθοποιούς και στο συνεργείο. Λαμβάνω πολύ καλά μηνύματα από τον κόσμο. Με το ‘’Μaestro’’ άνοιξε η βεντάλια του κόσμου και αυτό είναι κάτι που δεν το περίμενα», είπε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

«Ευχαριστώ τον Χριστόφορο για τη συμμετοχή μου στη σειρά. Το ταλέντο και η ευαισθησία του μας επιτρέπουν να παίζουμε τέτοιους ρόλους. Μου άρεσε που είδα το ρόλο μου σε αγγλικά και γαλλικά στις ντουμπλαρισμένες εκδοχές του Netflix», δήλωσε η Μαρία Καβογιάννη.

Ο Γιάννης Τσορτέκης είπε πως ήταν δύσκολη η διαδικασία να υποδυθεί το ρόλο του και πως είχαν αυτό το αποτέλεσμα γιατί τον εμπιστεύτηκε ο Χριστόφορος.

«Μεγάλο μπράβο στον Χριστόφορο και στους συντελεστές. Μπράβο στη διοίκηση της Alter Ego Media που επενδύει στην καλή μυθοπλασία», είπε ο Chief Content Officer του MEGA Κώστας Σούσουλας.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

«Maestro»: Η πολυαναμενόμενη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έρχεται στις 13 Οκτωβρίου στο MEGA

Her News b

Survivor 2022: Τσακωμοί, ο νέος Τριαντάφυλλος και το φαβορί

Her News b

Ελένη Μενεγάκη: «Εγώ σήμερα με θαύμασα που κούμπωσε αυτό το φόρεμα, το είχα ένα μήνα και το κοίταζα»

HerNews ka