HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Δώρα Χρυσικού: «Είχα έναν άνθρωπο που με έκανε μπάνιο. Ήμουν φαλακρή, με την τομή»

Η Δώρα Χρυσικού έκανε μια εξομολόγηση καρδιάς και συγκίνησε το τηλεοπτικά κοινό, αφού αναφέρθηκε σε πολύ προσωπικές της στιγμές.

Δώρα Χρυσικού

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Mενεγάκη και στάθηκε στην σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με τον καρκίνο. Αρχικά, τόνισε πως:

“Είμαι καλά, γιατί είμαι γερή, είμαι υγιής.Όταν έχεις υγεία μπορείς να τα παλέψεις όλα. Οι άνθρωποι θεωρούμε πως είμαστε άτρωτοι και μόνο όταν έρθει η δυσκολία τη θυμόμαστε. Έχω γενέθλια σε λίγες μέρες και λέω πως κλείνω τα 46 και τα δύο. Γιατί η βιολογική μου ηλικία είναι τα 46 και τα δύο είναι από την επέμβαση.

Μαθαίνεις να ζεις με αυτό. Δεν φεύγει από το μυαλό σου ποτέ. Αρχίζεις να έχεις μία διαφορετική ευγνωμοσύνη για αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή”.

Στη συνέχεια, μίλησε για τον σύντροφο της γεμάτη συγκίνηση, λέγοντας πως:

Είμαι σε μια σχέση πολλά χρόνια και η οποία έχει περάσει από πολλά μετερίζια. Το θέμα με την ασθένειά μου είναι κάτι που με έχει πείσει πια ότι αυτός ο άνθρωπος είναι ο δικός μου άνθρωπος, είναι ο σύντροφος της ζωής μου.

Είχα έναν άνθρωπο, ο οποίος με έκανε μπάνιο. Ήμουν φαλακρή, με την τομή, χωρίς μαλλιά και μου έλεγε “είσαι η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου.

Δεν με έκανε ποτέ να αισθανθώ ότι δεν είμαι ποθητή, ότι πια έχω τελειώσει ως γυναίκα. Αυτό ήταν κάτι που το κάναμε μαζί γιατί ότι και να ένιωθα εγώ, ότι και να έλεγα στον εαυτό μου, αν είχα απέναντί μου έναν άνθρωπο, ο οποίος ήταν αδιάφορος”.

Κλείνοντας εξομολογήθηκε ότι:

“Εκ των υστέρων, έμαθα πως υπήρχαν κάποια άτομα από το περιβάλλον μας που του είπαν “τώρα θα μείνεις με τη Δώρα, που αρρώστησε;” και τους είπε “τι ακριβώς εννοείτε; Η Δώρα είναι ο άνθρωπός μου, ήταν, είναι και μακάρι να είναι”.

Αυτό είναι κάτι που για μένα είναι βαθιά αγάπη, βαθύ ενδιαφέρον, βαθιά ανθρώπινο και είναι αυτό το “μαζί” που δεν μπορώ εύκολα να το περιγράψω”.

Δώρα Χρυσικού: «Ο καρκίνος δεν άλλαξε αυτό που ήμουν»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Γιώργος Θεοφάνους: “Μου έχει μείνει πολύ μέσα μου ο πόλεμος. Ίσως επειδή εγκλωβίστηκε η αδελφή μου”

HerNewskl

Γιώργος Λιάγκας: Θα πρωταγωνιστεί στο νέο video clip της Νατάσας Θεοδωρίδου σε “ρόλο έκπληξη”

HerNews ka

Ζήνα Κουτσελίνη: «Συζητάω πάντα μετά το Πάσχα για την επόμενη σεζόν»

Her News b