HerNews.gr
Διεθνή

Όσκαρ 2023: Η Lady Gaga εκπλήσσει το κοινό καθώς από “full glam makeup” εμφανίστηκε άβαφτη στη σκηνή!

Για να τραγουδήσει το υποψήφιό της τραγούδι «Top Gun: Maverick» «Hold My Hand» κατά τη διάρκεια της τελετής της Κυριακής, η σούπερ σταρ της ποπ Lady Gaga, ανέβηκε στη σκηνή ντυμένη απλά με μαύρο μπλουζάκι, σκισμένο τζιν και Converse — και φαινόταν να μην φοράει καθόλου μακιγιάζ.

Η εμφάνισή της Gaga ήταν μια έντονη αντίθεση από το πλήρες μακιγιάζ της και το φόρεμα Versace,  που φορούσε στο κόκκινο χαλί νωρίτερα το ίδιο βράδυ.

Αφήνοντας το γυαλιστερό κόκκινο κραγιόν και το εντυπωσιακό μακιγιάζ των σκούρων ματιών που φόρεσε για τα Όσκαρ, η τραγουδίστρια του «Bloody Mary» άλλαξε το φόρεμά της με τζιν και ανέβηκε στη σκηνή με ένα φρέσκο ​​πρόσωπο και μια γαλλική πλεξούδα.

«Είναι βαθιά προσωπικό για μένα», είπε η Gaga στο κοινό  πριν ξεκινήσει την ερμηνεία της.

«Μπορεί να ανακαλύψεις ότι μπορείς να είσαι ο ήρωας του εαυτού σου, ακόμα κι αν νιώθεις συντετριμμένος μέσα σου».

Ο στρατός των θαυμαστών της Gaga (γνωστοί ως «Μικρά Τέρατα») επαίνεσε τη γενναία ερμηνεία της με “γυμνό” πρόσωπο.

«Είναι απολύτως όμορφη και δεν χρειαζόταν να καλύπτεται με ένα φανταχτερό φόρεμα και μακιγιάζ», έγραψε ένας χρήστης στα μέσα κοινωνικής δυκτίωσης.

«Θέλω πραγματικά να μάθω τι ντεμακιγιάζ χρησιμοποιεί η Lady Gaga», έγραψε μια άλλη θαυμάστρια στο Twitter , προσθέτοντας: «Το δικό μου μακιγιάζ είναι ακόμα στο μαξιλάρι μου από χθες το βράδυ».

Η αλήθεια είναι πως για την σούπερ σταρ που έφερε στον κόσμο το φόρεμα από κρέας και κάποτε έφτασε στα Grammy με ένα τεράστιο αβγό , η ασυνήθιστα casual εμφάνιση της Gaga έκανε μεγάλη εντύπωση στο κοινό.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Θα επιστρέψουν στα βασιλικά τους καθήκοντα;

HerNews ka

Mad Clip: Σε billboard στην Times Square της Νέας Υόρκης!

Her News

Linda Evangelista: Αποκαλύπτει ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού δύο φορές σε 5 χρόνια

HerNews ka