HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Σακίρα: Για τον χωρισμό της με τον Πικέ- «Ανέχτηκα τόσες βλακείες»

Η Σακίρα είναι ειλικρινής για το πόσο «σκληρή» ήταν η ζωή της μετά τον χωρισμό της από τον Ζεράρ Πικέ.

«Πέρασα μια πολύ δύσκολη χρονιά μετά τον χωρισμό μου και έγραψα αυτό το τραγούδι [‘Bzrp Music Sessions, Vol. Το 53’] ήταν τόσο σημαντικό για μένα», μοιράστηκε η Σακίρα στο «Tonight Show Starring Jimmy Fallon» την Παρασκευή το βράδυ. «Ήταν ένας υγιής τρόπος να διοχετεύω τα συναισθήματά μου».

Η Σακίρα είπε ότι αφού κυκλοφόρησε το τραγούδι, ένιωσε πώς οι άλλες γυναίκες μπορούσαν να σχετιστούν με την κατάστασή της με τον πρώην της.

«Ένιωσα πραγματικά ότι δεν έχω καν θαυμαστές εκεί έξω», συνέχισε. «Έχω μια αδελφότητα γυναικών που έχουν περάσει τα ίδια πράγματα που έχω περάσει, που σκέφτονται όπως σκέφτομαι εγώ, που νιώθουν όπως νιώθω εγώ, που έπρεπε να ανεχτούν τόσες βλακείες όπως έπρεπε να ανεχτώ εγώ».

«Και έγραψα το τραγούδι για μένα, αλλά επίσης αισθάνομαι ότι προοριζόταν για τόσες πολλές γυναίκες εκεί έξω που χρειάζονταν ένα φόρουμ και μια φωνή για να τις εκπροσωπήσουν με τόσους πολλούς τρόπους».

Τον περασμένο Ιούνιο, η Σακίρα και ο Πικέ εξέδωσαν μια κοινή δήλωση ανακοινώνοντας τον χωρισμό τους.

«Λυπούμαστε που επιβεβαιώνουμε ότι χωρίζουμε», ανέφερε η δήλωση — η οποία δόθηκε στη δημοσιότητα από την εταιρεία δημοσίων σχέσεων της Σακίρα. «Για την ευημερία των παιδιών μας, που είναι η ύψιστη προτεραιότητά μας, σας ζητάμε να σεβαστείτε το απόρρητό μας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας».

Η Σακίρα φέρεται να συνειδητοποίησε ότι ο Πικέ είχε σχέση, αφού παρατήρησε ότι η μαρμελάδα της εξαφανιζόταν συνέχεια και ότι ούτε εκείνος ούτε οι γιοι τους ήταν εκείνοι που έτρωγαν.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

JUST THE 2 OF US: Το απολαυστικό “μερακλίδικο” trailer της 6ης σεζόν είναι στον αέρα!

Her News

Αποκαλυπτική η Κατερίνα Στανίση: Όσα δήλωσε για την κακοποίησή της

HerNews ka

Πέτρος Λαγούτης: «Η δήλωση του Αχιλλέα Μπέου δείχνει κάτι για την κοινωνία μας και πρέπει να μας προβληματίσει»

Her News b