HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Άρης Πορτοσάλτε για Κατερίνα Καινούργιου: «Ορισμένοι έχουν αδυναμία να καταλάβουν»

Δεν έχει τέλος η κόντρα ανάμεσα στον Άρη Πορτοσάλτε και την Κατερίνα Καινούργιου με τον δημοσιογράφο να κάνει λόγο για «πολλή παραποίηση». Παράλληλα, ο Πορτοσάλτε ζητά από όσους εκφράζουν την άποψή τους είτε να μην τα περνάνε από το «σουρωτήρι τους» είτε να μην το κάνουν «αν έχουν αδυναμία να τα καταλάβουν».

Μπορεί ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ να μην αναφέρθηκε ονομαστικά ούτε στην Κατερίνα Καινούργιου με την οποία είχε τηλεφωνική επικοινωνία χθες, Δευτέρα, όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια του Alpha, ούτε στον Ανδρέα Μικρούτσικο, τα όσα είπε το πρωί της Τρίτης στην παρέμβασή του στην πρωινή εκπομπή του καναλιού του Φαλήρου ήταν προφανές ότι αφορούσαν (και) τα δύο αυτά πρόσωπα.

Άρης Πορτοσάλτε: «Να μην παραποιούμε και  καταλαβαίνουμε αυτά που ακούμε όπως θέλουμε»

«Έχουμε πάρα πολλή βία, έχει κλιμακωθεί επικίνδυνα. Είναι μια βία που εδράζεται στην παραποίηση» είπε αρχικά ο Άρης Πορτοσάλτε.

«Επειδή μεγαλώνουμε και ζούμε σε έναν τόπο που η κουβέντα είναι πολύ εύκολη μπορούμε να λέμε ο ένας για τον άλλο, μπορώ να βάλω έναν κανόνα; Μην παραποιούμε αυτά που ακούμε, μην τα περνάμε από το σουρωτήρι μας και τα καταλαβαίνουμε όπως θέλουμε να τα καταλάβουμε ή έχουμε αδυναμία να τα καταλάβουμε» συνέχισε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ τα «καρφιά» του.

«Το γεγονός ότι στην Ελλάδα βγαίνουμε πίσω στον διαγωνισμό Pisa στην κατανόηση κειμένου σημαίνει ότι ακούω κάτι και δεν καταλαβαίνω» συνέχισε ο Άρης Πορτοσάλτε ενώ στην παρατήρηση του Δημήτρη Οικονόμου ότι υπάρχουν κάποιοι που κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν, είπε «υπάρχει παραποίηση, πάρα πολλή δεν θέλω να πω κάτι άλλο μένω σε αυτό».

«Καθένας έχει την άποψή του» συνέχισε ο Δημήτρης Οικονόμου με τον Άρη Πορτοσάλτε να κλείνει τη συζήτηση όσον αφορά την Κατερίνα Καινούργιου με τη φράση «να την πει φίλε μου, όχι παραποίηση, όχι στοχοποίηση. Κι αν ακόμα δεν θέλεις με πρόθεση να στοχοποιείς, όταν παραποιείς δίνεις το έναυσμα να στοχοποιήσεις».

Τι προηγήθηκε ανάμεσα σε Κατερίνα Καινούργιου και Άρη Πορτοσάλτε

Η κόντρα μεταξύ της Κατερίνας Καινούργιου και του δημοσιογράφου Αρη Πορτοσάλτε ξέσπασε μετά από ανάρτηση της παρουσιάστριας στους προσωπικούς λογαριασμούς της σε Twitter και Instagram, όπου έκανε γνωστό πως «δημοσιογράφος» της τηλεφώνησε για να την επιπλήξει.

Συγκεκριμένα η Κατερίνα Καινούργιου έγραψε τα εξής: «Δέχθηκα τηλεφωνικά… επίπληξη από τον δημοσιογράφο που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων για τη στάση του στην τραγωδία των Τεμπών, για την κριτική που του ασκήθηκε από την εκπομπή. Με έντονο ύφος μου… συνέστησε “να μην ασχολούμαι εγώ με αυτά”… ενώ μίλησε με αγένεια για τον Ανδρέα Μικρούτσικο λέγοντας ότι “η ζωή δεν του τα έφερε όπως ήθελε”… Άραγε αυτός ο κύριος επέπληξε τηλεφωνικά μόνο εμένα ή επικοινώνησε κ με άλλους συναδέλφους;…».

Ο Alpha επιβεβαίωσε πως η παρουσιάστρια, αν και δεν αποκαλύπτει το όνομα, αναφέρεται στον Άρη Πορτοσάλτε, τον οποίο και «φωτογράφισε» στην ανάρτησή της.

Μικρούτσικος: «Μου έκανε εντύπωση από τότε το τζιτζιφιογκέ»

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος επιτέθηκε με σφοδρότητα στον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ λέγοντας μεταξύ άλλων και τα εξής: «Ο ανεπίτρεπτος, ανυπόστατος, ανιστόρητος του ΣΚΑΪ, Πορτοσάλτε. Τον είχαμε από παλιά και θυμάμαι που έλεγα του Γιάννη (σ.σ: Αλαφούζος) τι τον θες αυτόν. Και τον έφερε και μου έκανε από τότε εντύπωση το τζιτζιφιογκέ!

Και του ‘λεγα “Τι είναι τούτο ρε Γιάννη” και καθ’ οδόν άρχισε αυτό το πράγμα να γίνεται ένας μοχλός, λες και τσεκάρουν κάθε μέρα τις αντοχές μας, ως λαό. Όχι άλλος Πορτοσάλτε στη ζωή μου! Κατάκτησα τη ζωή μου, να ζω, να με γλιτώνει η ιατρική και δεύτερη και τρίτη φορά, αλλά Πορτοσάλτε κερατά δε θα ξαναβάλω πάνω από το κεφάλι μου. Και κάθομαι εδώ; Και δεν πάω να τον φτύσω;».
Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μάγδα Τσέγκου: Η κρυοσυντήρηση ωαρίων, η τραγική απώλεια και τα καυστικά σχόλια που δέχτηκε

Her News

J2US – Τελικός: Για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια Live αλλαγή χρονιάς

Her News b

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Με στρίμωξε στη γωνία ενός γραφείου. Μιλάμε για ανήθικη πράξη»

Her News