HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μαρία Αντωνά: “Έχω υπάρξει πολλές φορές υποστηρικτική με τη Σοφιάνα Αβραμάκη”

Στο Happy Day βρέθηκε η Μαρία Αντωνά, και μίλησε για την παρεξήγηση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στην ίδια και τη Σοφιάνα Αβραμάκη, μετά την δήλωση της τελευταίας πως η ραδιοφωνική παραγωγός ήταν εκείνη που έδωσε το όνομά της σε όσα ισχυρίστηκε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για μια φημολογούμενη σχέση της με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

«Όλοι είχαμε την αίσθηση ότι το όνομα της Σοφιάνας ακούστηκε από το Survivor αρχικά. Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση που αυτό το γεγονός πήρε τηλεοπτική διάσταση γιατί τις περισσότερες φορές, όταν η Σοφιάνα ήθελε να μου πει κάτι, συνήθως μου έστελνε ένα μήνυμα ή μου τηλεφωνούσε.

Έχω υπάρξει πολλές φορές υποστηρικτική δίπλα της και τηλεφωνικά και με άλλες πράξεις που δε θα ήθελα να αναφέρω. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί μπήκε σε μια τέτοια διαδικασία. Εγώ προσωπικά την είχα βοηθήσει πάρα πολύ σε αυτή την κατάσταση γιατί δεν ήταν ωραία όλα αυτά ούτε για εκείνη, ούτε για εμένα, ούτε για τον Άρη.

Τώρα, αν ο Άρης μετά το παιχνίδι, από ένα σημείο και μετά, δεν ήθελε να είναι κοντά και να κάνουν παρέα, δεν ήταν μια δική μου επιλογή αλλά μια προσωπική επιλογή του Άρη για την οποία θα πρέπει να μιλήσει ο ίδιος» είπε η Μαρία Αντωνά.

Στη συνέχεια, η Μαρία Αντωνά ξεκαθάρισε και τι ισχύει με το εξώδικο που έχει στείλει η Σταυρούλα Χρυσαειδή προς την εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα” στην οποία συμμετέχει.

«Ισχύει ότι η Σταυρούλα έχει στείλει ένα εξώδικο. Υπήρξε μια αναφορά σε μια φημολογία ότι υπήρξε τρίτο πρόσωπο στον γάμο της, την αναφέραμε στον αέρα, οπότε, όταν κάποια στιγμή η ίδια ενοχλήθηκε από αυτό το γεγονός, και το διέψευσε έστειλε ένα εξώδικο το οποίο δεν ήταν επί προσωπικού. Παρ’ όλα αυτά, επειδή εγώ ξέρω να αναλαμβάνω τα λάθη μου, το πήρα πάνω μου, βγήκα μπροστά και ζήτησα συγγνώμη από τη στιγμή που την έφερα σε δύσκολη θέση γιατί έχω μάθει τα λάθη μου να τα αναλαμβάνω» είπε.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η απάντηση για τη Σοφιάνα Αβραμάκη και τη Μαρία Αντωνά

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μαρίνα Πατούλη για Γιώργο Πατούλη: “Ήθελα να πάω στα γενέθλιά του…”

Her News b

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Ζορίστηκα τα τελευταία χρόνια αλλά τώρα είμαι καλά»

HerNews ka

Κώστας Φραγκολιάς: Δεν υπήρχε στους εκλογικούς καταλόγους και δεν κατάφερε να ψηφίσει

HerNews ka