HerNews.gr
Ελλάδα

Ανδρέας Αλικανιώτης: Στη βράβευση του από την Π.Ε.Π.Ι.Ε.Θ- «Δεν πρόκειται να ξανά ακουμπήσω χρήματα σε ανθρώπους που δε σέβονται τη ζωή μου»

Την Τρίτη 14 Μαρτίου, τελέστηκε η βράβευση του Ανδρέα Αλικανιώτη από την Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών και από τον Πρόεδρο Γιώργο Βάλλη σε κλίμα συγκίνησης.

Ο Γιώργος Αλικανιώτης είναι φοιτητής του Εμπορικού Ναυτικού και συγκίνησε το πανελλήνιο με τη γενναιότητα και το θάρρος του να σώσει και να απεγκλωβίσει πολλούς συνεπιβάτες του στο πολύνεκρο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Η ανακοίνωση της Π.Ε.Π.Ι.Ε.Θ

«Σήμερα 14/3 η Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ιδιωτικών και Επαγγελματικών Σκαφών και ο Πρόεδρος μας κος Γεώργιος Βάλλης, βράβευσαν τον «ήρωα» της τραγωδίας των Τεμπών κο Ανδρέα Αλικανιώτη.
Πρόκειται για τον άξιο φοιτητή του Εμπορικού Ναυτικού, ο οποίος συγκίνησε με το θάρρος και την ανδρεία του σώζοντας δεκάδες επιβάτες του μοιραίου τρένου στο δυστύχημα των Τεμπών».

Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών, Γιώργος Βάλλης,  απένειμε το βραβείο στον Ανδρέα Αλικανιώτη και η συγκίνηση αλλά και η περηφάνια ήταν μεγάλη.

 Ο Ανδρέας Αλικανώτης ξέσπασε στις δηλώσεις του

«Εγώ ακόμα σκέφτομαι όλα αυτά που έγιναν, ακόμα χάνω τον ύπνο μου αλλά ελπίζω και εγώ κάποια στιγμή να το ξεπεράσω» δήλωσε αρχικά.

Κλέινοντας ο Ανδρέας Αλικανιώτης ξέσπασε λέγοντας: «Δεν είναι ότι δεν θα ξανά έμπαινα σε τρένο, δεν φοβάμαι τα τρένα, απλά δεν πρόκειται να ξανά ακουμπήσω χρήματα σε ανθρώπους που δεν σέβονται την ίδια μου τη ζωή».

Γιωργος Βαλλης
(Πρόεδρος ΠΕΠΙΕΘ-PUPYC)
Facebook
Instagram
YouTube

Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών (ΠΕΠΙΕΘ-PUPYC)
Facebook
Instagram
Site

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Καλλιθέα: Serial killer η σύντροφος του 62χρονου που μεταφέρθηκε μαχαιρωμένος στο Λαϊκό

Her News

Αλεξανδρούπολη: Ανεξέλεγκτη η φωτιά για τέταρτη μέρα – Πάνω από πέντε εστίες

HerNews ka

Το νέο σποτ του ΚΚΕ: «Με καρδιά, με μυαλό, για ΚΚΕ πιο δυνατό»

Her News