HerNews.gr
Social News

Avril Lavigne: Η αντίδρασή της όταν γυμνόστηθη διαδηλώτρια τη διέκοψε στη σκηνή

Ένα απρόοπτο περιστατικό on stage κλήθηκε να αντιμετωπίσει η Avril Lavigne στην απονομή των βραβείων Juno 2023.

Η 38χρονη σταρ της παν και ποπ μουσικής ανέβηκε στη σκηνή του Rogers Place για να προλογίσει την εμφάνιση του AP Dhillon, τη Δευτέρα 13 Μαρτίου στο Έντμοντον του Καναδά.

Ωστόσο, μία γυμνόστηθη διαδηλώτρια διέκοψε την Avril Lavigne με έναν απρόσμενο τρόπο. Η άγνωστη γυναίκα με ροζ παντελόνι και μπαντάνα, ανέβηκε στη σκηνή, δείχνοντας μηνύματα που ήταν γραμμένα στο στήθος της.

Στην αρχή, η Avril Lavigne προσπάθησε να συνεχίσει το πρόγραμμα του σόου, αγνοώντας τη διαδηλώτρια. Παρόλα αυτά, λίγο αργότερα, προσπάθησε να χειριστεί την κατάσταση με χιούμορ. «Φύγε από δω. Φύγε από δω, σκ@@α» ακούγεται να της λέει, γελώντας.

Δευτερόλεπτα μετά, άνδρας από την ομάδα ασφαλείας ανεβαίνει στη σκηνή και απομακρύνει τη διαδηλώτρια. Η γυναίκα είχε διάφορα γραμμένα στο στήθος της διάφορα συνθήματα, μεταξύ των οποίων τα «Save the Greenbelt» και «Land Back». Αναφέρονται πιθανότατα στα σχέδια της πολιτείας του Οντάριο για οικοδόμηση της πράσινης περιοχής γνωστής και ως «Greenbelt».

Μετά το απρόοπτο συμβάν, η Avril Lavigne βραβεύτηκε με το «Βραβείο TikTok» και στον ευχαριστήριο λόγο της αναφέρθηκε ξανά στο επεισόδιο.

«Αν τολμήσει κανείς να με ξαναδιακόψει, θα βγει η Καναδή από μέσα μου και θα σας γ@@@@ω» είπε ξανά με χιουμοριστική διάθεση η τραγουδίστρια.

Ο επίσης Καναδός, Σίμου Λίου, ο οποίος παρουσίαζε την τελετή απονομής, τοποθετήθηκε και εκείνος με τη σειρά του στην παρέμβαση της διαδηλώτριας με χιούμορ.

«Δώστε ένα βραβείο στη Avril Lavigne, γιατί το διαχειρίστηκε εξαιρετικά» είπε ο ηθοποιός.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τζούλια Νόβα: «Μια φορά ένιωσα κι εγώ σαν τη Σέξι Barbie»

Her News

Serena Williams: Αποκαλύπτει ότι το μητρικό γάλα τη βοήθησε να θεραπεύσει τα ηλιακά εγκαύματα κάτω από τα μάτια

HerNews ka

Snik & Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το δαχτυλίδι που αποκάλυψε την επανασύνδεση

Her News b