HerNews.gr
Social News

Lady Gaga: H Makeup artist της μας δίνει μια γεύση από την πολυσυζητημένη μεταμόρφωση της

Η makeup artist της Lady Gaga δίνει στους θαυμαστές μια ματιά στα παρασκήνια του τι συνέβη στη δραματική μεταμόρφωση της ποπ σταρ στα Όσκαρ του 2023.

Η Sarah Tanno δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram Stories της τη Δευτέρα με λερωμένα μαντηλάκια μακιγιάζ, βρώμικες μπατονέτες και μια χούφτα από δίσκους ντεμακιγιάζ.

Το μακιγιάζ στα μαντηλάκια φαινόταν να ταιριάζει απόλυτα με τα χρώματα που χρησιμοποιήθηκαν για το δραματικό μακιγιάζ που φόρεσε στο κόκκινο χαλί η Lady Gaga.

«The Aftermath…» έγραψε η Tanno στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Η Gaga σόκαρε τους θεατές την Κυριακή όταν ανέβηκε στη σκηνή με γυμνό πρόσωπο για την ερμηνεία της στο “Hold My Hand” στην απονομή των βραβείων – παρόλο που περπάτησε στο κόκκινο χαλί με φουλ glam λίγες ώρες νωρίτερα.

Όποιο προϊόν ντεμακιγιάζ και αν χρησιμοποίησε η Tanno δεν άφησε κανένα ίχνος από το έντονο smokey eye της Lady Gaga, τα έντονα κόκκινα χείλη και το λαμπερό ρουζ – αφήνοντας τους θεατές να ζητούν απαντήσεις.

«Θέλω πραγματικά να μάθω τι ντεμακιγιάζ χρησιμοποιεί η Lady Gaga»,  έγραψε ένα άτομο στο Twitter , ενώ ένα άλλο  ειρωνεύτηκε : «Συγγνώμη πώς μπόρεσε η Lady Gaga να βγάλει όλο αυτό το μακιγιάζ τόσο γρήγορα χωρίς λεκέδες; Αν πλύνω το πρόσωπό μου 5 φορές, συνεχίζω να κοιμάμαι σαν τον Τζόκερ».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sarah Tanno (@sarahtannomakeup)

Η Tanno δεν έχει ακόμη αποκαλύψει ποιο μαγικό ντεμακιγιάζ χρησιμοποίησε στη Gaga, αλλά είπε στο  Harper’s Bazaar  πριν από μερικά χρόνια ότι είναι θαυμάστρια του  Lancôme Bi-Facial Double-Action Eye Remover.

Η Gaga όχι μόνο έβγαλε το μακιγιάζ της για την «βαθιά προσωπική» ερμηνεία της, αλλά αντάλλαξε επίσης το φόρεμά της Versace  με ένα μπλουζάκι, μαύρο σκισμένο τζιν και αθλητικά παπούτσια.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Χριστίνα Μπόμπα: Η “οικογενειακή” ανάρτηση για τα γενέθλια του Σάκη Τανιμανίδη

Her News b

Έγκυος η Βασιλική Νταντά: Η αγαπημένη τραγουδίστρια περιμένει το πρώτο της παιδί!

Her News

Έλενα Παπαρίζου: “Είμαι μια φυσιολογική γυναίκα με τα πιασιματάκια μου”

Her News b