HerNews.gr
Διεθνή

Πάρις Χίλτον: Η σκοτεινή & τραγική πλευρά της ζωής της δισεκατομμυριούχου

Στο « Paris: The Memoir » που μόλις κυκλοφόρησε , η Πάρις Χίλτον εξηγεί γιατί οι άνθρωποι που τη γνωρίζουν ξέρουν ότι δεν είχε ποτέ ρόλο σε αυτό.

«Ο φωτισμός θα ήταν καλύτερος», γράφει. «Θα είχα σωστά μαλλιά, μακιγιάζ και ντουλάπα. Οι γωνίες της κάμερας και το μοντάζ θα ήταν πιο κολακευτικές».

Επίσης η Πάρις σημειώνει με οξυδέρκεια ότι «δεν θα είχε το κακό γούστο να αφιερώσει μια ταινία πορνό στα θύματα της 11ης Σεπτεμβρίου».

Η Πάρις Χίλτον έκανε την ταινία με τον τότε φίλο της Ρικ Σάλομον το 2001, όταν εκείνη ήταν μόλις 19 ετών και εκείνος 31.

Ποτέ δεν αναφέρεται ονομαστικά στον Σάλομον  έναν πρώην επαγγελματία παίκτη πόκερ που παντρεύτηκε επίσης την Pamela Anderson δύο φορές -, αντίθετα τον περιέγραψε ως «χοντρό, αλαζονικό» και «τον τέλειο άντρα για ένα κορίτσι που περνά την πιο αυτοκαταστροφική στιγμή της ζωής της. ”

Η 42χρονη πλέον Χίλτον, αποκαλύπτει ότι δεν θυμάται πολλά από τη βραδιά μετά το πάρτι τους, μόνο ότι ο Σάλομον «είχε πει συχνά ότι ήταν κάτι που έκανε με άλλες γυναίκες… συνέχιζε να πιέζει. Συνέχισα να δικαιολογώ».

Ο Σάλομον της είπε ότι «ήταν μόνο για εμάς, κανείς άλλος δεν θα το έβλεπε ποτέ. Και μετά μου είπε αν δεν θα το έκανα, θα μπορούσε εύκολα να βρει κάποια που θα το έκανε, και αυτό ήταν το χειρότερο πράγμα που μπορούσα να σκεφτώ… να με πετάξει αυτός ο ενήλικας επειδή ήμουν ένα ηλίθιο παιδί που δεν ήξερε πώς να παίξει παιχνίδια για μεγάλους».

Η συγγραφέας των « Εξομολογήσεων μιας κληρονόμου » παραδέχεται επίσης ότι ήθελε «να είναι ζωντανή με έναν αισθησιακό τρόπο».

Παρόλο που ήταν διάσημη ως σύμβολο του σεξ, η Χίλτον ομολογεί ότι, εν μέρει λόγω της φρικτής παραμονής της σε ένα οικοτροφείο για προβληματικούς εφήβους, «φοβόταν το σεξ» και «μισούσε» την ιδέα του.

Λαχταρώντας την οικειότητα, της άρεσε το φιλί, γράφει, αλλά θα «φρίκαρε» αν αυτό οδηγούσε σε σεξ, κάτι που μερικές φορές την οδήγησε στο να χαρακτηριστεί ως «ψυχρή» ή να κατηγορηθεί ότι «το προσποιήθηκε».

Αποσπάσματα του ροζ βίντεο βγήκαν ενώ βρισκόταν στην Αυστραλία για την προώθηση του “The Simple Life”. Μέσα σε λίγες ώρες, τα νέα ήταν παντού, μαζί με φήμες ότι θα ακολουθούσε ένα μεγάλο πορνό.

Η Χίλτον τηλεφώνησε στον Σάλομον και τον παρακάλεσε να μην το κυκλοφορήσει.

«Ακουγόταν απόμακρος και ψύχραιμος», γράφει, «λέγοντας ότι ήταν πολύ αργά, ήταν ήδη εκεί έξω. Είπε ότι είχε κάθε δικαίωμα να πουλήσει κάτι που του ανήκε – κάτι που είχε μεγάλη οικονομική αξία».

«Η κυκλοφορία αυτού του βίντεο μου κόστισε ένα τρελό χρηματικό ποσό», γράφει, «και το πιο σημαντικό, κατέστρεψε την οικογένειά μου. Και δεν θα φύγει ποτέ. Είναι εκεί έξω και περιμένω τα παιδιά μου, που κάποια μέρα θα έρθουν αντιμέτωποι με αυτό».

Η Πάρις Χίλτον  δίνει επίσης πολλές λεπτομέρειες σχετικά με τον χρόνο που πέρασε στο σχολείο Provo Canyon της Γιούτα – ένα αμφιλεγόμενο οικοτροφείο και ένα «κέντρο θεραπείας για νέους» και προβληματικούς εφήβους.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Gisele: Επέστεψε στο μόντελινγκ μετά από το διαζύγιο της!

HerNewskl

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Η αντίδρασή του για τον θάνατο του εγγονού του – «Βαθιά στενοχωρημένος»

HerNews ka

Τζεφ Μπέζος: Το 500 εκατομμυρίων δολαρίων γιοτ του φαίνεται να έχει το πρόσωπο της συντρόφου του σε ξύλινη προτομή

HerNews ka