HerNews.gr
Μόδα

Τα 8+1 απαραίτητα κομμάτια για την ντουλάπα σας για την άνοιξη του 2023

Η νέα σεζόν πλησιάζει και αυτό σημαίνει «αλλαγή γκαρνταρόμπας», καθώς και απολογισμό του τι έχουμε στην γκαρνταρόμπα. Για κάποιους είναι μια ευκαιρία να ξεφορτωθούμε (δηλαδή να τακτοποιήσουμε απομακρίνωντας αυτά που δεν χρησιμοποιούμε πλέον) για άλλους ένα πραγματικό δράμα που πρέπει να αντιμετωπίζουμε τουλάχιστον κάθε 6 μήνες.

Αυτή την περίοδο του χρόνου το θερμόμετρο αρχίζει να ανεβαίνει, αφήνουμε τον χειμώνα για την άνοιξη, όταν ο ήλιος αρχίζει να ζεσταίνει και τα πολυάριθμα στρώματα ρούχων δεν είναι πλέον απαραίτητα.

Το layering look, αυτό που παίζεται σε layers, είναι σίγουρα η πιο κατάλληλη (και πλέον trendy) λύση, όταν η ταλάντωση των θερμοκρασιών μπορεί να εκπλήξει. 

Πρέπει να ξεκινήσετε από τα σωστά είδη μόδας , αυτά που αποτελούν τη βάση για τη δημιουργία πολυάριθμων ρούχων, έξυπνα και εύκολα στην αναπαραγωγή ακόμα και την τελευταία στιγμή.

#1 Μπλέιζερς

Έχοντας ένα ανδρικό σακάκι μπορεί να λύσει την εμφάνιση του γραφείου, ακόμα κι αν δεν θέλετε ποτέ να εγκαταλείψετε το τζιν. Το γκρι επιστρέφει, ενώ οι αποχρώσεις του μπεζ είναι έγκυρα υποκατάστατα αν αγαπάτε την ελαφρότητα της άνοιξης. Το μαύρο σακάκι είναι κατάλληλο για όσες θέλουν να το φορέσουν πάνω από ένα κομψό φόρεμα (με ψηλοτάκουνα).

#2 Ανδρικό πουκάμισο

Φαρδύ και με ίσιο κόψιμο, αυτό το ρούχο βιώνει μια χαρούμενη νέα εποχή: φορέστε το ξεκούραστο ή αφήστε το ανοιχτό με ένα  crop top από μέσα. 

#3 Μίντι τζιν φούστα

Αντίο τζιν μίνι, αυτό είναι το cult μοντέλο για την άνοιξη του 2023. Φορέστε το με sneakers ή loafers, mules για το βράδυ.

#4 Πουλόβερ με λαιμόκοψη

Το ρούχο που σάρωσε την τελευταία εβδομάδα μόδας: δεμένο στους ώμους σαν κασκόλ ή πάνω από κομψές φούστες  ή pencil, το πουλόβερ με λαιμόκοψη έχει γίνει απαραίτητο για την ντουλάπα της άνοιξης του 2023.

#5 Μίνι φούστα

Πλισέ σε κολεγιακό στυλ ή με τσέπες για cargo άγγιγμα, το μίνι επιβεβαιώνεται ως ένα από τα αγαπημένα αντικείμενα της ζεστής σεζόν.

#6 Φόρεμα πουκάμισο

Το φόρεμα που λύνει διαφορετικές περιστάσεις: ως ρούχο γραφείου με παπούτσια και στον ελεύθερο χρόνο σου με sneakers ή φλατ. Κλασικό κλασικό.

#7 Κλασικό παντελόνι

Πιέτες για να δώσει μεγαλύτερο όγκο στο ρούχο και πολύ μακρύ στρίφωμα που διπλώνει πάνω από τα παπούτσια: το κλασικό παντελόνι δεν απαιτεί απαραιτήτως συντονισμένο σακάκι αλλά ερμηνεύεται με t-shirt και sneakers. 

#8 Τζιν

Δεν μπορούν ποτέ να λείπουν από μια γκαρνταρόμπα πέρα ​​από την εποχή: επιλέξτε το μοντέλο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας και επιλέξτε αποχρώσεις του μπλε ή του γκρι. 

*Extra tip: Για να είστε ακόμη πιο σύγχρονες και μέσα στην τάση, συνδυάστε το με κάτι εξίσου τζιν (καλύτερα στην ίδια απόχρωση).

#9 Πλεκτό φόρεμα

Άνετο και κομψό, δεν θα μπορείτε να κάνετε χωρίς αυτό το φόρεμα όταν το φορέσετε για πρώτη φορά. Το πλεκτό με ραβδώσεις είναι τέλειο για όσους αναζητούν μια σπορ πινελιά. Παίξτε με τις λεπτομέρειες, όπως τα ανοιχτά μανίκια ή το τελείωμα μελανζέ. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Jennifer Lopez: Ποζάρει δίπλα στην πισίνα με το μαγιό της

Her News

Βασίλισσα Λετίσια: Το ιδανικό παλτό για κάθε οffice look!

HerNewskl

Kim Kardashian: Ποζάρει με δερμάτινο μπικίνι για την «πιο προκλητική» καμπάνια Skims μέχρι τώρα

HerNews ka