HerNews.gr
Διεθνή

Ζεράρ Πικέ: Η πρώτη του δημόσια απάντηση για το τραγούδι “καρφί” της Σακίρα

Δυο μήνες μετά την κυκλοφορία του «BZRP Music Sessions #53», του τραγουδιού της Σακίρα στο οποίο πετάει ξεκάθαρα “πυρά” προς εκείνον, ο Πικέ το σχολιάζει για πρώτη φορά δημόσια.

Ο Ζεράρ Πικέ βρέθηκε καλεσμένος στη ραδιοφωνική εκπομπή “El món” του RAC1 και ρωτήθηκε για τον χωρισμό του από τη Σακίρα όπου φάνηκε να νιώθει άβολα με την ερώτηση του δημοσιογράφου για εκείνη του και το τραγούδι της.

 “Ναι προφανώς το έχω ακούσει το τραγούδι. Δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό το θέμα” επεσήμανε και έπειτα από μια μακρά σιωπή πρόσθεσε: “Δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό. Έχουμε ευθύνη, όσοι είμαστε γονείς πρέπει να προστατεύουμε τα παιδιά μας. Ο καθένας παίρνει τις δικές του αποφάσεις. Δεν θέλω να μιλήσω άλλο. Θέλω μόνο να είναι καλά τα παιδιά μου. Θέλω μόνο τα παιδιά μου να είναι καλά. Πάντα είχα στενή σχέση με τα παιδιά μου.” αρκέστηκε να πει ο Πικέ.

Στη συνέχεια ο Ζεράρ Πικέ προσπάθησε να αποφύγει την αναφορά στο όνομα της νέας του συντρόφου Κλάρα Κια όταν μίλησε για την προσωπική του κατάσταση, αν και παραδέχτηκε ότι είναι σε καλή περίοδο: «Είμαι καλά, είμαι χαρούμενος και ανυπομονώ να συνεχίσω να κάνω πράγματα».

Έπειτα η συγκεκριμένη δήλωση θεωρήθηκε υπαινιγμός για την δύσκολη προσωπική του κατάσταση. «Στη ζωή, όταν μεγαλώνεις, μερικές φορές το να θέλεις να φύγεις είναι σαν να θέλεις να φύγεις. Αυτά τα λόγια συνοψίζουν την ψυχική μου κατάσταση εκείνη την εποχή, επειδή είχαν συμβεί πολλά πράγματα, όχι όλα σε επαγγελματικό επίπεδο, και συνειδητοποιείς πως δεν υπάρχει άλλη λύση από το να πάρεις την απόφαση να φύγεις.

Όχι πάντα η καλύτερη απόφαση για σένα, αλλά η καλύτερη απόφαση για το περιβάλλον σου. Μπορεί να μην θέλεις να φύγεις από κάτι που δεν ήθελες να αφήσεις, αλλά είναι η κατάλληλη στιγμή».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Βίντεο: 10χρονος σούπερ ήρωας σώζει τη μαμά του από βέβαιο πνιγμό

Her News b

Kardashians-Jenners: Το φαντασμαγορικό Χριστουγεννιάτικο πάρτι τους

HerNews ka

Σανγκάη: Εντείνεται το βίαιο lockdown – Στόχος των κινεζικών αρχών να εξαλειφθεί ο κορονοϊός στις περιοχές σε καραντίνα μέχρι την Τετάρτη

Her News