HerNews.gr
Beauty

Έλενα Παπαρίζου: Δείτε το manicure trend που υιοθέτησε

Έλενα Παπαρίζου

Η Έλενα Παπαρίζου δοκίμασε ένα πολύ εντυπωσιακό manicure trend, που είναι μεγάλη τάση στο εξωτερικό και έχει έρθει και στη χώρα μας. Η αγαπημένη μας τραγουδίστρια ξέρει πως να είναι πάντα κομψή και εντυπωσιακή, ενώ επιλέγει και κάποιες πιο σέξι εμφανίσεις πάντα με στιλ και φινέτσα.

Έτσι, αποτελεί μια από τις πιο καλοντυμένες και όμορφες Ελληνίδες και πολλές γυναίκες όλων των ηλικιών αντιγράφουν και αντλούν έμπνευση από το στιλ και την προσωπικότητά της.

Επιπλέον, η Έλενα Παπαρίζου αποφεύγει τις έντονες αλλαγές και τις extreme τάσεις, γνωρίζοντας ακριβώς τι τις ταιριάζει και το προσαρμόζει αναλόγως πάνω της. Έτσι, αποφεύγει τις ραγδαίες αλλαγές, επιλέγοντας με προσοχή αυτό που θα της δώσει μια διαφορετική πινελιά στο look της, διατηρώντας πάντα την ταυτότητά της, όπως τη γνωρίζουμε τόσα χρόνια.

Αντίστοιχα, λίγο πριν την πρεμιέρα του πιο πρόσφατου κύκλου The Voice, που ολοκληρώθηκε πριν κάποιες μέρες, επέλεξε να αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της, χωρίς να προβεί, ωστόσο, σε μια έντονη αλλαγή.

Το manicure που επέλεξε η Έλενα Παπαρίζου

Αντίστοιχα και το manicure που επέλεξε η δημοφιλής τραγουδίστρια είναι κομψό και δεν ξεφεύγει από αυτά που την έχουμε συνηθίσει, ακολουθώντας τις τάσεις, που θέλουν τα μεταλλικά νύχια να κυριαρχούν το 2023. Συγκεκριμένα, η Έλενα Παπαρίζου επέλεξε ένα rose gold μεταλλικό χρώμα, δίνοντας μια ξεχωριστή διάσταση στην εμφάνισή της.

Έλενα Παπαρίζου: Δείτε το manicure trend που επέλεξεΈλενα Παπαρίζου: Δείτε το manicure trend που επέλεξεΗ Έλενα Παπαρίζου επέλεξε να μην προσθέσει κάτι επιπλέον στο manicure της, ωστόσο εσείς, μπορείτε να προσθέσετε κάτι έξτρα για να διαφοροποιηθεί. Αν, δηλαδή, δε σας φτάνει απλά να κάνετε τα νύχια σας με μεταλλικό χρώμα, μπορείτε να προσθέσετε κάποιο διαφορετικό μοτίβο πάνω ή κάποιο επιπλέον υλικό, όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω. Άλλα μεταλλικά νύχια που μπορείτε να επιλέξετε και είναι πολύ στη μόδα είναι αυτά:

Rihanna: Φόρεσε μια διαμαντένια αλυσίδα αξίας 1.8 εκατομμύρια δολάρια

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κρέμα σώματος ή body butter: Μια συγκριτική ματιά στα αγαπημένα προϊόντα περιποίησης

HerNews ka

Zendaya: H iconic εμφάνιση της την ημέρα των γενεθλίων της

HerNewskl

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έκανε το γαλλικό μανικιούρ που αναδεικνύει τις sunkissed επιδερμίδες

HerNewskl