HerNews.gr
Μόδα

Η LANCASTER μοιράζεται το πάθος της για το δέρμα και η νέα συλλογή της γίνεται ανάρπαστη

Το δέρμα, ένα μοναδικό και χαρισματικό υλικό, υπάρχει στις γκαρνταρόμπες μας από πάντα και η LANCASTER μοιράζεται το πάθος της γι αυτό!

Ευγενές επειδή είναι ζωντανό, είναι καρπός μακράς και προσεκτικής δουλειάς! Από την εκτροφή του ζώου που θα δώσει το δέρμα, μέχρι το φινίρισμα του δέρματος που θα καθορίσει τη χρήση του και τέλος θα επιτρέψει την εμπορία του.

Η LANCASTER δημιουργεί τα προϊόντα της μέσα από την ποιότητα των δερμάτων της, που επιλέγονται με εξαιρετική προσοχή και με αυστηρή συμμόρφωση με τις γαλλικές παραδόσεις κατασκευής.

Τα υπέροχα κομμάτια της συλλογής θα βρεις στο IDIL!

Είναι επίσης το αληθινό πάθος του για το δέρμα που η LANCASTER επιδιώκει να μεταδώσει στον μέγιστο βαθμό. Αυτή η επιθυμία αντανακλάται στην ακμάζουσα δημιουργία ποιοτικών δερμάτινων ειδών και αξεσουάρ.

Παράδοση, νεωτερισμός και πρακτικότητα

Η μόνιμη ανανέωση των σειρών της LANCASTER κατακτά τις fashionistas, πάντα σε αναζήτηση προϊόντων σε φάση με τη μόδα. Η μάρκα σχεδιάζει μια μεγάλη γκάμα ειδών προσαρμοσμένων στις ανάγκες και τις επιθυμίες των σημερινών ανδρών και γυναικών: τσάντες πόλης, βραδινές τσάντες, ταξιδιωτικά είδη και ασορτί μικρά δερμάτινα είδη και άλλα αξεσουάρ.

Τα προϊόντα LANCASTER σαγηνεύουν με την ποιότητα και τη λειτουργικότητά τους, με σχέδιο εμπνευσμένο από το πνεύμα της εποχής. Συνδυάζοντας την τεχνογνωσία και την καινοτομία, η Lancaster σαγηνεύει με την αναζήτησή του για ποικιλία.

Ποικιλία μοντέλων πρώτα, με κατάλογο με περισσότερα από 750 δερμάτινα είδη ανά σεζόν. Από την αρχή της, 4000 πρωτότυπες δημιουργίες έχουν προστεθεί στην προσφορά της μάρκας. Αναγνωρισμένο για την κυριαρχία του στη λειτουργικότητα του προϊόντος, η LANCASTER είναι αρκετά τολμηρή για να σπάσει με το εφήμερο και να αφυπνίσει νέες χρήσεις.

Είτε πρόκειται για μια τσάντα όπως η διάσημη πλέον Nova tote είτε για ένα μοντέλο με διαχρονικά κοψίματα από τη σειρά των Βερσαλλιών, οι γυναίκες του σήμερα και του αύριο γιορτάζουν τα δερμάτινα είδη με τσάντες που αντικατοπτρίζουν την ελεύθερη αντίληψή τους.

Η τσάντα Magic, που δημιουργήθηκε το 1997 και εξακολουθεί να μην αμφισβητείται σήμερα, είναι απόδειξη αυτού. Μια επιτυχία που βασίζεται στην ικανότητα να αναφημιουργηθούν τα μοντέλα, ώστε να εξελίσσονται δίπλα στις γυναίκες.

Όσο για τους άντρες, δικαίως εκτιμούν την κουλτούρα της αυθεντικότητας, της ειλικρίνειας και της ακρίβειας που έχει σφυρηλατήσει τη μάρκα.

Αυτή είναι και η ποικιλία της LANCASTER !

Μια απόδειξη δημιουργικότητας είναι επίσης μια ποικιλία ειδών για χρήση απο το πρωί μέχρι το βράδυ. Απλά, επειδή κάθε προϊόν έχει σχεδιαστεί για να αναδεικνύει την προσωπικότητα σας!

www.idil.gr

Instagram

 

View this post on Instagram

 

A post shared by IDIL (@idil.official)


Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Φόρεσε “Μαρτάκι” για να μη σε κάψει ο ήλιος!

Her News

Η Levi’s® Γιορτάζει τα 150 χρόνια Του 501® Με Νέα Fits και Φινιρίσματα

HerNewskl

Regals Jewelry: Μίνιμαλ κοσμήματα που αναβαθμίζουν το στυλ

Her News b