HerNews.gr
Διεθνή

Jenna Ortega: Ποιος την χαρακτήρισε «κακομαθημένη και τοξική»;

Jenna Ortega

Η Jenna Ortega  είναι από τα πρόσωπα που μας έχουν απασχολήσει πολύ έντονα εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω του πρωταγωνιστικού της ρόλου στο “Wednesday”.

Ωστόσο, δεν την αντιμετωπίζουν όλοι με τον καλύτερο τρόπο και απόδειξη αυτού είναι η γνώμη του διάσημου παραγωγού Steven DeKnight, του οποιου η γνώμη μετράει αρκετά σε αυτόν τον κύκλο. 

Αρχικά, η γνωστή ηθοποιός μίλησε ανοιχτά σε podcast για τον ρόλο της στο ‘Wednesday’ και παραδέχτηκε χωρίς δεύτερες σκέψεις ότι η συμπεριφορά της στα γυρίσματα της σειράς ήταν αντιεπαγγελματική καθώς συνήθιζε να αλλάζει ατάκες από το σενάριο που δεν της έβγαζαν νόημα ενώ δεν έβρισκε λογική και σε σημεία της πλοκής με αποτέλεσμα να τις αμφισβητεί στους συντελεστές.

Τότε ο παραγωγός απάντησε σε αυτές τις δηλώσεις της με μια ανάρτηση στο Twitter του, τονίζοντας πως:

“Μου αρέσει να μιλάει με τους ηθοποιούς για τις ατάκες τους αλλά μερικές φορές δεν έχουν την ολοκληρωμένη εικόνα του που πηγαίνει η πλοκή και γιατί κάποιες ατάκες είναι απαραίτητες.

Είναι νέα οπότε ίσως να μην ξέρει αν και θα έπρεπε. Θα έπρεπε να αναρωτηθεί πως θα ένιωθε εάν οι δημιουργοί της σειράς έδιναν μια συνέντευξη και μιλούσαν για το πόσο δύσκολη ήταν ή ότι αρνιόταν να ερμηνεύσει το σενάριο. Αυτή η δήλωση είναι πέρα για πέρα κακομαθημένη και τοξική. Μου αρέσει η δουλειά της αλλά η ζωή είναι πολύ μικρή για να ασχολούμαι με τέτοιους ανθρώπους σε αυτή τη δουλειά”.

Jenna Ortega: «Δεν είμαι σκοτεινή και στριμμένη στην πραγματική ζωή»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Jennifer Lopez: Οι τρυφερές οικογενειακές στιγμές από την Ημέρα των Ευχάριστων

HerNewskl

Σκάνδαλο στη Γερμανία: Η πριγκίπισσα της Σαξονίας γίνεται η πρώτη αριστοκράτισσα που ποζάρει για το Playboy

HerNews ka

Kylie Jenner: Η αμφίεση της ως “νύφη του Φρανκενστάιν”

HerNewskl