HerNews.gr
Ελλάδα

Τέμπη – Ραγίζει καρδιές η αδερφή της Ιφιγένειας: «Θα δώσω στο μωρό μου το όνομά της»

Η Ιφιγένεια Μήτσκα βρισκόταν με τον σύντροφό της στη μοιραία αμαξοστοιχία Intercity 62 και μιλώντας σήμερα στην εκπομπή «Πρωϊνό», η αδερφή της Χριστίνα, αναφέρθηκε στο δράμα που ζει η οικογένειά της.

«Δυστυχώς θρηνούμε ακόμη για την Ιφιγένεια και δεν θα σταματήσουμε να θρηνούμε. Ως οικογένεια αυτό που ζητάμε είναι να τιμωρηθούν όλοι για να δικαιωθεί η ψυχή της Ιφιγένειας, να ηρεμήσει. Το κενό της δεν το καλύπτει τίποτα, δυστυχώς. Θα τη θυμόμαστε» είπε, πολύ συγκινημένη, η Χριστίνα Μήτσκα.

Όπως είπε, ενημερώθηκαν για τον θάνατό της από τον αδελφό του συντρόφου της, ο οποίος τους κάλεσε μία ώρα μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα.

«Η Ιφιγένεια ήταν το πιο γλυκό χαμόγελο των Γιαννιτσών. Είχαμε έναν χρόνο διαφορά. Έχω ακόμα έναν αδελφό. Για το δυστύχημα μάθαμε από τον αδελφό του συντρόφου της Ιφιγένειας μία ώρα μετά. Μας είπε ότι το τρένο όπου βρίσκονταν η Ιφιγένεια και ο σύντροφός της εκτροχιάστηκε, ότι έμαθε τα νέα για τον αδελφό του, αλλά για την Ιφιγένεια δεν ήξερε και την ψάχνουν» πρόσθεσε η νεαρή κοπέλα, ενώ είπε ότι για τον θάνατό της έμαθαν τρεις ημέρες αργότερα.

«Η ζωή μας δεν έχει αλλάξει, πονάει πολύ. Το μόνο που μας δίνει χαμόγελο είναι η μπέμπα (σ.σ.: το δύο μηνών μωρό που έχει η Χριστίνα), την οποία θα βαφτίσουμε “Ιφιγένεια”» δήλωσε η Χριστίνα Μήτσκα, λέγοντας ότι η μητέρα τους είναι σε άσχημη κατάσταση.

Ερωτηθείσα για την αποζημίωση που ανακοινώθηκε ότι θα δοθεί, η αδερφή της Ιφιγένειας σχολίασε: «Τι να τα κάνουν; Φέρνουν την Ιφιγένεια πίσω; Όχι, τι να τα κάνω; Δεν καλύπτουν τίποτα».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τατιάνα Στεφανίδου για την προφυλάκιση της μητέρας της 12χρονης: «Είναι πολύ δύσκολη η απόφαση των δικαστών»

Her News b

Θρίλερ στην Κω με την εξαφάνιση της 27χρονης Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα – Σαρώνουν την περιοχή

HerNews ka

Τα 7 θαύματα στους Αγίους Ισιδώρους: «Ανάπηροι περπατούν, άρρωστα παιδιά θεραπεύονται, τυφλοί βρίσκουν το φως τους»

Her News