HerNews.gr
Μόδα

Υποδεχθείτε την άνοιξη με αυτά τα must-have outfits!

Τα πρώτα σημάδια της άνοιξης έχουν αρχίσει να εμφανίζονται: οι αμυγδαλιές ανθίζουν, ο καιρός γλυκαίνει και οι πρώτες ανοιξιάτικες κολεξιόν βρίσκονται ήδη στα καταστήματα ρούχων! Έντονα χρώματα, ανάλαφρα υφάσματα και prints κυριαρχούν για ακόμη μια χρονιά, φέρνοντας ανοιξιάτικο αέρα στις βιτρίνες, αλλά και στην ντουλάπα μας. Πάμε να δούμε μερικά must-have outfits που μπορείτε να δημιουργήσετε για να υποδεχθείτε την άνοιξη με στυλ!

Τζιν παντελόνι + εντυπωσιακή μπλούζα

Οι έντονες αντιθέσεις που δημιουργεί αυτός ο συνδυασμός, τον κάνουν έναν από τους πιο trendy της φετινής άνοιξης! Το τζιν παντελόνι, ένα κατεξοχήν casual κομμάτι, αποκτά νέα δυναμική όταν συνδυαστεί με μια πιο ‘επίσημη’ εντυπωσιακή μπλούζα. Υπάρχουν αμέτρητες γυναικείες μπλούζες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γι’ αυτό το look, όπως μπλούζες με κάποιο ιδιαίτερο σχέδιο και κόψιμο, δαντέλα, με έντονα φουσκωτά μανίκια, και με μεταλλικές λεπτομέρειες.

Λευκό ντένιμ + pastel τοπ

Minimal και κομψό, χωρίς να είναι βαρετό, αυτό το outfit είναι ιδανικό για τις πρωινές ανοιξιάτικες εμφανίσεις σας. Τα pastel χρώματα είναι και φέτος στη μόδα, προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα αποχρώσεων, από το λιλά και το ανοιχτό ροζ, μέχρι το baby blue και το απαλό κίτρινο. Όποιο χρώμα τοπ κι αν επιλέξετε, σίγουρα θα ταιριάζει με το λευκό ντένιμ παντελόνι, ένα κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από καμία γκαρνταρόμπα!

Σετ φόρμας

Το μεγάλο πλεονέκτημα ενός σετ φόρμας είναι ότι αποτελεί ένα ολοκληρωμένο outfit από μόνο του! Μία τάση που δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια της πανδημίας, χάρη στην άνεση και το στυλ που προσφέρει, η αθλητική φόρμα παραμένει στη μόδα. Αυτή την άνοιξη, αποφύγετε τα μουντά χειμωνιάτικα χρώματα, όπως το μαύρο, το γκρι και το καφέ, και επιλέξτε ένα σετ φόρμας με έντονο χρώμα, όπως το κίτρινο, το πράσινο, το μπλε και το μωβ!

Λευκή ολόσωμη φόρμα + χρωματιστά πέδιλα

Αν ψάχνετε τι να φορέσετε σε μία ιδιαίτερη περίσταση ή σε μια βραδινή έξοδο, ο συνδυασμός μιας ολόλευκης ολόσωμης φόρμας με ένα ζευγάρι χρωματιστά πέδιλα θα σας δικαιώσει.
Για να
πετύχετε αυτό το look, διαλέξτε μια ολόσωμη φόρμα στη γραμμή που κολακεύει την σιλουέτα σας και συνδυάστε τη με ένα εντυπωσιακό χρωματιστό ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα. Όπως και στα ρούχα, έτσι και στα παπούτσια, το παστέλ είναι τάση, οπότε μπορείτε να επιλέξετε μια παστέλ απόχρωση, όμως μη διστάσετε να φανείτε δημιουργική στην επιλογή χρωμάτων.

Σακάκι + τζιν

Το σακάκι με το τζιν είναι από τους πιο κλασικούς και elegant συνδυασμούς! Επιπλέον, είναι και από τους πιο εύκολους, καθώς πρόκειται για δύο κομμάτια που κάθε γυναίκα έχει στη ντουλάπα της. Για μια πιο ανοιξιάτικη εκδοχή αυτού του διαχρονικού outfit, διαλέξτε ένα ανοιχτόχρωμο τζιν και συνδυάστε το με ένα σακάκι σε neutral (μπεζ, κρεμ, ανοιχτό γκρι, χακί) ή pastel (λιλά, φυστικί, ροζ, γαλάζιο, κίτρινο) απόχρωση.

Δερμάτινο παντελόνι + λευκό πουκάμισο

Μπορεί το δερμάτινο παντελόνι να θεωρείται χειμωνιάτικο κομμάτι λόγω του υφάσματός του, όμως συνδυάζοντάς το σωστά, μπορείτε άνετα να το φορέσετε στη μεταβατική εποχή μεταξύ χειμώνα και άνοιξης. Το δερμάτινο παντελόνι με λευκό πουκάμισο είναι ένα από τα πιο στυλάτα outfits που μπορείτε να επιλέξετε για τη φετινή άνοιξη. Για ένα ακόμα πιο stylish αποτέλεσμα, αντί για το κλασικό μαύρο δερμάτινο παντελόνι προτιμήστε ένα μπεζ, χακί ή λευκό, για ένα total white look.

Τζιν παντελόνι + καμπαρντίνα

Ένας από τους πιο διαχρονικούς ανοιξιάτικους συνδυασμούς, το τζιν παντελόνι με καμπαρντίνα δε φεύγει ποτέ από τη μόδα. Άλλωστε, αυτό το look είναι εμπνευσμένο από τις γαλλίδες, οι οποίες είναι γνωστές για την κομψότητά τους! Για να το πετύχετε, επιλέξτε μια κλασική μπεζ καμπαρντίνα σε χαλαρή γραμμή και συνδυάστε τη με ένα λευκό t-shirt και ένα τζιν σε οποιαδήποτε απόχρωση. Αν ετοιμάζεστε για πρωινή βόλτα, ολοκληρώστε το look με ένα ζευγάρι λευκά sneakers, ενώ αν πηγαίνετε στο γραφείο, προτιμήστε τα loafers!

Όποιο κι αν είναι το στυλ σας, οι έξυπνοι συνδυασμοί είναι το κλειδί για να υποδεχθείτε την άνοιξη με ανανεωμένη διάθεση και look!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τα must have items για ένα καλοκαιρινό look

Her News

4 τρόποι να φορέσεις τη ζακέτα σου αυτό το φθινόπωρο όπως στις πασαρέλες

HerNews ka

Οίκος Dior: Στη Μήλο η κολεξιόν για το 2022

Her News