HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Γιάννης Τσιμιτσέλης:«Είμαι παιδί της κωμωδίας και νομίζω πως τώρα είναι η εποχή του δράματος»

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ήταν ο σημερινός καλεσμένος της Ελένης.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης σκηνοθετεί την ταινία «Κουραμπιέδες από χιόνι», των Ρέππα – Παπαθανασίου, η οποία θα προβληθεί τον Δεκέμβριο του 2023.

«Δεν είναι εύκολος ο κινηματογράφος στην Ελλάδα. Μετά το ‘’Για Πάντα’’ ήθελα να κάνω μια χριστουγεννιάτικη ταινία κωμωδίας με παιδιά και να έχει να πει κάτι. Η ιδέα μου ήρθε όταν ήμουν με την κόρη μου. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν σε λίγες μέρες», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

«Στην ταινία ‘’Κουραμπιέδες από χιόνι’’ επειδή είναι η πρώτη μου σκηνοθετική απόπειρα, ήταν λίγο δύσκολα. Η ταινία έχει και παιδιά και χιόνι, που δεν είχαμε καθόλου φέτος. Έκλεισα να γίνουν τα γυρίσματα στα Ζαγοροχώρια, ώστε να έχει χιόνι και τελικά φέτος κλαίει όλη η Ευρώπη επειδή δεν έχει καθόλου χιόνι», συμπλήρωσε.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ανέφερε πως βρίσκεται σε συζητήσεις με το MEGA, το οποίο έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον, για να ταξιδέψει.

«Από την αρχή, είχα την ιδέα πως θέλω να αυτή η ταινία να παίζει κάθε Χριστούγεννα. Η ταινία ξεκινάει τα γυρίσματα τώρα και ταυτόχρονα θα ξεκινήσω πρόβες με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου για μία νέα επιθεώρηση που ετοιμάζει για το καλοκαίρι».

Αναφορικά με την εκπομπή «Fishy» ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ανέφερε πως μάλλον δεν θα συνεχίσει του χρόνου, καθώς ο ίδιος δεν θα έχει χρόνο.

«Με το ‘’Fishy’’ έχουμε κάποια επεισόδια ακόμα για να ολοκληρωθεί. Αλλά δεν γνωρίζω εάν θα μπορέσω λόγω χρόνου να το συνεχίσω και του χρόνου. Θέλω να κάνω θέατρο, δεν θέλω να απέχω από το θέατρο».

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αναφέρθηκε στους λόγους που οι δραματικές σειρές είναι περισσότερες από τις κωμωδίες στην ελληνική τηλεόραση.

«Καταλαβαίνω πως ο κόσμος για κάποιο λόγο θέλει να βλέπει λίγο περισσότερο ‘’μαυρίλα’’. Εγώ είμαι παιδί της κωμωδίας και νομίζω πως τώρα είναι η εποχή του δράματος. Θέλει να βλέπει μία ίντριγκα, ένα πάθος. Πριν από κάποια χρόνια ήταν η εποχή της κωμωδίας. Το ένα παρασέρνει το άλλο. Όταν βγήκαν οι ‘’Μέλισσες’’ όλες οι σειρές πήγαν προς τα εκεί. Εγώ έχω την ανάγκη για κωμωδία».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Θοδωρής Αθερίδης: «Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με αγαπάει, αποκλείεται να είπε κακό πράγμα για εμένα»

Her News

Γιάννης Ξανθόπουλος: Μετά το δυστύχημα που ενεπλάκη – «Προσπαθεί μέρα με τη μέρα να σταθεί στα πόδια του»

HerNews ka

Μπέττυ Μαγγίρα: Που βρέθηκε το αμάξι που της είχαν κλέψει;

HerNewskl