HerNews.gr
Μόδα

Jennifer Lopez: Λανσάρει τα πιο εντυπωσιακά αστραφτερά ψηλοτάκουνα παπούτσια που έχεις δει-Δες που μπορείς να τα βρεις

Από τότε που φόρεσε εκείνο το πράσινο φόρεμα Versace στα βραβεία Grammy το 2000 , η ​​Jennifer Lopez έχει παγιωθεί στο χώρο της ως ένα από τα μεγαλύτερα στυλ icon της γενιάς μας.

Τα τελευταία χρόνια, η Jennifer Lopez ήταν στην πρώτη γραμμή των πιο hot τάσεων, από το να φορέσει ένα μονόχρωμο outfit για τις γιορτές μέχρι να εμφανιστεί στην πρόσφατη πρεμιέρα του Shotgun Wedding με ένα καθαρό εκθαμβωτικό φόρεμα.

Τώρα, μπορείτε να μιμηθείτε το πλούσιο και εντυπωσιακό στυλ της Jennifer Lopez με τη συλλογή Jlo Jennifer Lopez x Revolve που κυκλοφόρησε 16 Μαρτίoυ.

Η Συνεργασία

Το 2001, η τραγουδίστρια λάνσαρε το lifestyle brand της, Jlo by Jennifer Lopez, το οποίο περιελάμβανε ρούχα και αρώματα όπως το εμβληματικό Glow. Ήταν μια άμεση επιτυχία και όλοι άρπαξαν τις χαριτωμένες βελούδινες αθλητικές φόρμες και τα μεθυστικά αρώματα της μάρκας. 

Η J.Lo ξεκίνησε μια συνεργασία παπουτσιών με την DSW τον Φεβρουάριο του 2020 και τώρα πηγαίνει στο Revolve για να κάνει το ντεμπούτο της μια νέα υπερυψωμένη σειρά παπουτσιών.

Πιθανότατα γνωρίζετε ήδη το Revolve, αλλά εδώ είναι μια ανανέωση. Η premium μάρκα lifestyle είναι εκεί που τα κορίτσια πηγαίνουν για να πάρουν κομμάτια από τις αγαπημένες τους μάρκες, από (σχετικά) οικονομικά καταστήματα όπως τα Frankies Bikinis και το Moon Juice, μέχρι σχεδιαστές ανώτερης ποιότητας όπως οι Bottega Veneta και Miu Miu. 

Είναι ένα ενιαίο κατάστημα για σχεδόν τα πάντα (ειδικά γάμους) και υπερηφανεύεται για τις συχνές συνεργασίες με διασημότητες.

Η ανακοίνωση της εταιρίας

«Στη Revolve, η συνεργασία με σημαντικούς γευσιγνώστες στη μόδα και την ψυχαγωγία ήταν ένα από τα κλειδιά της επιτυχίας μας», λέει η Raissa Gerona, Chief Brand Officer της Revolve. “Μέσα από αυτές τις συνεργασίες, είμαστε σε θέση να παρέχουμε στους πελάτες μας αποκλειστικά προϊόντα που μπορούν να αγοράσουν μόνο από τη Revolve.
Η Jennifer Lopez είναι ένα σύμβολο της ποπ κουλτούρας και έμπνευση για εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, οπότε δεν υπήρχε θέμα να κάνουμε μια αποκλειστική συνεργασία με τη σειρά της, Jlo Jennifer Lopez.
Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε τη νέα σειρά υποδημάτων και συνεργαζόμαστε με την Jennifer Lopez».

Η συλλογή

Οι προηγούμενες συλλογές της J.Lo ήταν η επιτομή του στυλ Y2K και η συλλογή Jlo Jennifer Lopez x Revolve έχει την ίδια διασκεδαστική ατμόσφαιρα, με πιο ώριμο πλεονέκτημα. Η συνεργασία θα κυκλοφορήσει σε τρεις δόσεις, πρώτη εκ των οποίων έκανε χθες το ντεμπούτο της με μια συλλογή 16 κομματιών.

Αυτή η αποκλειστική συλλογή περιλαμβάνει σχεδόν οποιοδήποτε είδος παπουτσιού θέλετε, όπως mules, μπότες, σανδάλια με τακούνι.

Τα στυλ είναι τόσο πολυτελή και λαμπερά όσο θα περίμενε κανείς από την J Lo, συμπεριλαμβανομένων σχεδιαστικών λεπτομερειών όπως φτερά, κρύσταλλα, πλέγμα, μεταλλικά και animal prints. 

Είναι η τέλεια συλλογή στην οποία μπορείτε να απευθυνθείτε εάν ψάχνετε για statement παπούτσια και οι τιμές λιανικής κυμαίνονται από 145 έως 200 δολάρια.

Μπορείτε να αγοράσετε τη συλλογή Jlo Jennifer Lopez x Revolve αποκλειστικά διαδικτυακά στη διεύθυνση revolve.com .

 

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τα σύνολα της Rachel Green που αγαπώ

Her News

Ροζ ρούχα: Πως να φορέσετε την πιο καυτή τάση της μόδας του 2023

HerNews ka

Kendall Jenner: Φόρεσε το πιο stylish μαγιο για τον Αύγουστο

HerNewskl