HerNews.gr
Διεθνή

Kylie Jenner – Travis Scott: Yποβάλλουν αίτηση για να αλλάξουν νόμιμα το όνομα του γιου τους σε Aire

Η Kylie Jenner και ο Travis Scott είναι έτοιμοι να αλλάξουν νόμιμα το όνομα του γιου τους – πάνω από ένα χρόνο μετά τη γέννησή του.

Το ζευγάρι κατέθεσε πρόσφατα έγγραφα ζητώντας να αλλάξει νόμιμα το όνομα του μικρού από  Wolfe Jacques Webster  σε Aire Webster.

Σύμφωνα με το TMZ , η Kylie Jenner και ο Travis Scott είπαν ότι «μετανιώνουν για την αρχική επιλογή του ονόματος» και τώρα που «είχαν την ευκαιρία να περάσουν χρόνο με το μωρό τους, πιστεύουν ότι το όνομα Aire Webster ταιριάζει καλύτερα».

Τόσο η Jenner όσο και ο Scott υπέγραψαν την αναφορά και επί του παρόντος περιμένουν τα δικαστήρια να οριστικοποιήσουν την αλλαγή του ονόματος.

Η Kylie Jenner και ο Travis Scott ανακοίνωσαν τον Μάρτιο του 2022, έναν μήνα μετά τον ερχομό του γιου τους ότι είχαν  αλλάξει το όνομα του .

Ωστόσο, μόλις τον Ιανουάριο του 2023 αποκάλυψαν το νέο του όνομα μαζί με τις πρώτες φωτογραφίες του προσώπου του μικρού.

Σε ένα από τα στιγμιότυπα, η Jenner και ο Aire πόζαραν για μια χαριτωμένη selfie στον καθρέφτη.

Aire

Αν και το όνομα φέρεται να σημαίνει «Λιοντάρι του Θεού» στα εβραϊκά, το ζευγάρι προφανώς δεν έκανε αρκετή έρευνα καθώς οι θαυμαστές έσπευσαν να επισημάνουν ότι είναι επίσης αργκό για το «πέος» στα αραβικά.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Meghan Markle: Έκλεισε το podcast της με στίχους του Ντίνου Χριστιανόπουλου

Her News

Βασιλιάς Κάρολος: Ορκίζεται να υπηρετήσει «όσο καλύτερα μπορεί» την πατρίδα

HerNews ka

Clarence House: Η έπαυλη που θα γίνει η νέα κατοικία του βασιλιά Καρόλου Γ’ και της Καμίλα

Her News