HerNews.gr
Μόδα

Longchamp: Η συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023 αποτυπώνει μια θηλυκότητα γεμάτη αυτοπεποίθηση

Για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023, η Longchamp αναδεικνύει μια φρέσκια διάθεση, αλλά και λαχτάρα για ευεξία και γιορτή. Η νεα συλλογή αποτυπώνει μια θηλυκότητα  γεμάτη αυτοπεποίθηση και εκφράζεται σε τολμηρούς συνδυασμούς υφασμάτων, prints και στυλ.

Το πνεύμα της σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023 είναι λαμπερό, μια χαρούμενη και εκλεπτυσμένη αρμονία ελευθερίας.

Ανάλαφρη και δυναμική, η νέα συλλογή της Longchamp εξερευνά δύο αντίθετες ατμόσφαιρες.

Η πρώτη εμπνέεται από τη φύση, τα ταξίδια και την αυθεντικότητα, για να ταυτιστεί με μια περιπετειώδη γυναίκα.

Με αυτή τη συλλογή η Longchamp ανακαλύπτει τη γοητεία των πόλεων και των χωριών όπου η γυναίκα, με ένα ελαφρύ φόρεμα με floral print, περιηγείται στους πάγκους της τοπικής αγοράς, γεμίζοντας τη Le Pliage® της!

Σε αυτό το τμήμα της συλλογής, η Creative Director Longchamp Sophie χρησιμοποιεί φυσικά υλικά, όπως λινό, βαμβάκι και μετάξι, ενώ η χρωματική παλέτα αντλεί απο τις αποχρώσεις του μαύρου, του μπεζ και του εκρού.

Το δεύτερο τμήμα της συλλογής παίζει με την αντίθεση σε μια πιο γιορτινή, λαμπερή και σπορ αίσθηση.

Όταν ο ήλιος λάμπει ψηλά στον ουρανό, η Longchamp επαναλαμβάνει το όραμά σε μια γυναίκα που είναι κομψή, σπορ και αποφασιστικά σύγχρονη. Γραφικές στάμπες σε μετάξι και λινό, καθώς και μαγιό με ασύμμετρα κοψίματα. Συμπληρώστε τα εξαιρετικά άνετα δίχρωμα πλεκτά σας με ένα κομψό, σπορ παλμό.

Όταν το ηλιοβασίλεμα βάζει φωτιά στον ουρανό, η Longchamp συνδυάζεται με ένα ρετρό πορτοκαλί βελούδινο σακάκι ή ένα λεμόνι μεταξωτό-σιφόν φόρεμα για εντυπωσιακή εμφάνιση.

Η τσάντα Le Pliage XTRA είναι διακοσμημένη με μεταλλικά πριτσίνια, που καθρεφτίζουν όχι μόνο τα φώτα του πάρτι, αλλά και το lurex και τις πούλιες της συλλογής.

Μεταφέροντας την ενέργεια της ημέρας, η σειρά Epure ερμηνεύεται σε μια χαρούμενη διαβάθμιση των αποχρώσεων της ανατολής του ηλίου.

Η Sophie Delafontaine οραματίζεται τη συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023 ως σειρά συνδυασμών μεταξύ δύο ατμοσφαιρών, στις οποίες υφάσματα, στάμπες και χρώματα αναμειγνύονται παιχνιδιάρικα και ταιριάζουν απόλυτα.

«Μπορείς να στρίψεις πούλιες με ρίγες. Μπορείτε να στρίψετε μια μεταλλική δερμάτινη μίνι φούστα με ένα δίχρωμο πλεκτό crop top και ένα δερμάτινο τζάκετ με glitter πουά. αυτή είναι η ουσία της τολμηρής και δυναμικής γυναίκας Longchamp».

Η συλλογή συνοδεύεται από μια σειρά από δερμάτινα είδη, τα οποία κυμαίνονται από κομψά διακριτικά έως εντυπωσιακά, αλλά πάντα τελειώνουν με απόλυτα κριμένες λεπτομέρειες.

Η Longchamp σχεδίασε ξανά τη τσάντα Roseau από βαμβάκι και λινό διακοσμημένο με πουά κομψό, φυσικό πνεύμα και έδωσε ενέργεια στη νέα της σειρά Box-Trot με αποχρώσεις του λεμονιού και ροζ καραμελέ.

Εν τω μεταξύ, οι νέες μορφές κάνουν το ντεμπούτο τους: ένα μικρό νεσεσέρ και μια μίνι τσάντα χειρός.

Τα απλά, κομψά αξεσουάρ προσφέρουν την τελευταία πινελιά – τα τζιν καπέλα του μπέιζμπολ με το λογότυπο του αλόγου κούρσας Longchamp! Τα γυαλιά ηλίου εμπνέονται από το χιόνι και τα θαλάσσια σπορ. Η συλλογή, καλωσορίζει νέα sneakers και σανδάλια Le Pliage® RePlay.

Σε μια απρόσμενη καλοκαιρινή συνεργασία, οι Fatboy x Longchamp παρουσιάζουν μια υπέροχη τσάντα από ανακυκλωμένη πολυεστέρα που διαθέτει εξωτερική τσέπη με ένα πτερύγιο από δέρμα αγελάδας από την εμβληματική τσάντα Le Pliage®.

Η συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023 της Longchamp είναι μια ωδή στη χαρά και την απόδραση στη φύση με πνεύμα αυθεντικό και σύγχρονο.

www.longchamp.gr

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Η νέα σέξι τάση που αναβαθμίζει κάθε βραδινό φόρεμα και έρχεται από τις πασαρέλες

HerNews ka

Welcome back Le Foulonné – Longchamp’s Forever Leather

Her News

Τι πρέπει να έχετε πάντα στην τσάντα σας

Her News b