HerNews.gr
Ελλάδα

Μίμης Παπαϊωάννου: Με τη σημαία της ΑΕΚ σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του

Μέρα πένθους η σημερινή για την ΑΕΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς το μεσημέρι θα πουν το τελευταίο αντίο στον Μίμη Παπαϊωάννου. Ο τεράστιος αυτός ποδοσφαιριστής, που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στο άθλημα, θα περάσει στην αιωνιότητα.

Το φέρετρο είναι σκεπασμένο με τη σημαία της ΑΕΚ, ενώ ο κόσμος σχηματίζει μια ουρά για να αφήσει ένα λουλούδι.

Στην εκκλησία από νωρίς το πρωί έφτασε ο Ανδρέας Σταματιάδης, ενώ στεφάνια έστειλαν η ΠΑΕ ΑΕΚ, ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Δημήτρης Μελισσανίδης, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, o Kώστας Μπακογιάννης.

Βαθιά συγκινημένος έφτασε και ο θρύλος της ΑΕΚ, Κώστας Νεστορίδης, υποβασταζόμενος από τον έναν του γιο.

Η κηδεία του έχει προγραμματιστεί στις 2 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας απέναντι απο το γήπεδο της ΑΕΚ, ενώ η σορός του εκτίθεται σε λαϊκό προσκύνημα απο τις 9 το πρωί.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ.κ. Γαβριήλ και θα ακολουθήσει η ταφή στις 4.30 μ.μ. στο Δημοτικό Κοιμητήριο Μαρκοπούλου Μεσογαίας.

H ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ

Η μεγάλη οικογένεια της ΑΕΚ θα απευθύνει το ύστατο χαίρε στον Μίμη Παπαϊωάννου την Παρασκευή 17 Μαρτίου. Η σορός του θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από τις 9 το πρωί στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας, απέναντι από την OPAP ARENA στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στις 2 μ.μ. θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ.κ. Γαβριήλ και θα ακολουθήσει η ταφή στις 4.30 μ.μ. στο Δημοτικό Κοιμητήριο Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Την κηδεία έχει αναλάβει η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Πηγή: Vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τα SOS για το επίδομα θέρμανσης: Ποια τα κριτήρια και το χρονοδιάγραμμα

Her News

Εντολή να ανοιχτεί ο τάφος της Τζωρτζίνας και να ανασυρθεί το tablet έδωσε η ανακρίτρια

Her News

Δολοφονία στην Κω: Ο Μπαγκλαντεσιανός ετοιμαζόταν να φύγει για Ιταλία

Her News b