HerNews.gr
Beauty

Πάμελα Άντερσον: Πως να επιτύχετε ακριβώς το θρυλικό makeup look της από τη δεκαετία του 90′

Το να αποκαλείς κάποιον μπίμπο αυτές τις μέρες δεν είναι προσβολή. Με την αναβίωση της μόδας και της ομορφιάς του Y2K, η Gen Z ανακτά την «κουλτούρα bimbo» ως έναν τρόπο να γιορτάζει τις γυναίκες που ντύνονται όπως θέλουν, και τα αστέρια που κάποτε είχαν περιοριστεί στη σεξουαλικότητά τους, τώρα γιορτάζονται. 

Μια από τις κορυφαίες φιγούρες στις οποίες στρέφονται οι TikTokers είναι η Πάμελα Άντερσον και υπάρχουν πολλά σεμινάρια στην εφαρμογή για να αναδημιουργήσετε τον ανακατωμένο κότσο , το smokey cat eye και τα ροζ χείλη της Άντερσον.

Λοιπόν, αφήστε  στη vintage εμπειρογνώμονα μακιγιάζ και makeup artist των διασήμων, Erin Parsons , να αποκαλύψει τα ακριβή προϊόντα και τα βήματα που οδήγησαν στη δημιουργία του εμβληματικού makeup look της Πάμελα Άντερσον.

«Πήρα το βιβλίο. Πήρα το DVD. Πήρα ακόμη και ολόκληρο το κιτ μακιγιάζ – γιατί αν θέλετε μακιγιάζ Pam Anderson, [πρέπει] να μάθετε από τον makeup artist της», λέει η Parsons στο βίντεό της στο TikTok. 

Το εν λόγω βιβλίο, το DVD και το κιτ μακιγιάζ είναι όλα από τον καλλιτέχνη μακιγιάζ Alexis Vogel, ο οποίος ήταν ο μακροχρόνιος makeup artist της Πάμελα Άντερσον πριν πεθάνει το 2019.

Ο Vogel και η Πάμελα συναντήθηκαν για πρώτη φορά στα γυρίσματα του εξωφύλλου της για την έκδοση Αυγούστου 1993 του Playboy  και ήρθαν γρήγορα κοντά. Ο Vogel ήταν ο εγκέφαλος πίσω από το άμεσα αναγνωρίσιμο μαύρο και ασημί smokey eye της Πάμελα και είναι υπεύθυνος για την εμφάνιση από την οποία εμπνέεται αυτή τη στιγμή η Gen Z.

@erinparsonsmakeup I bought the entire Alexis Vogel Makeup Kit, the book and the DVD to create authentic Pamela Anderson Signature Smokey Eyes #makeuptutorial #smokeyeye #pamelaanderson #alexisvogel #greenscreen ♬ original sound – Erin Parsons

Πίσω στη δεκαετία του ’90 και στις αρχές της δεκαετίας του 2000, δεν υπήρχαν βίντεο στο YouTube ή μαθήματα TikTok που να δίνουν συμβουλές μακιγιάζ, τόσοι πολλοί καλλιτέχνες μακιγιάζ κυκλοφόρησαν βιβλία με οδηγίες και κασέτες.

Ο Alexis Vogel κυκλοφόρησε ένα βιβλίο και ένα βίντεο, τα οποία περιλαμβάνουν ένα σεμινάριο για το smokey cat eye της Πάμελα Άντερσον, ενώ κυκλοφόρησε ακόμη και το Alexis Vogel Make Me Over Kit (499 δολαρίων), το οποίο περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για ένα αυθεντικό beat της δεκαετίας του ’90.

@erinparsonsmakeup Replying to @farrah_moan ♬ original sound – Erin Parsons

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Angelina Jolie: Έκανε την πιο ανατρεπτική ανανέωση στο χρώμα των μαλλιών της

HerNewskl

Demi Lovato: To υπέροχο μανικιούρ που υιοθέτησε στον αρραβώνα της

HerNewskl

Amarena Cherry: Το πιο girly χρώμα μαλλιών του φθινοπώρου

HerNewskl