HerNews.gr
Ελλάδα

Κυριάκος Μητσοτάκης: Πρέπει να εξασφαλίσουμε ότι αυτό που έγινε στα Τέμπη δεν θα ξαναγίνει ποτέ στη χώρα μας

Σε συγκέντρωση στο Μαρούσι βρέθηκε σήμερα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την τραγωδία των Τεμπών. Ο Πρωθυπουργός είπε πως θα τιμήσει τη δέσμευση που έχει δώσει να αλλάξει την «Ελλάδα που έρχεται από το παρελθόν» αλλά τόνισε πως «Πρέπει να εξασφαλίσουμε ότι αυτό που έγινε στα Τέμπη δεν θα ξαναγίνει ποτέ στη χώρα μας»

Στην ανάρτηση του στο instagram ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έγραψε:

Θέλω να ευχαριστήσω τους πολίτες για τη θερμή τους υποδοχή στο Μαρούσι.

Ξέρω ότι το κλίμα στην ελληνική κοινωνία τις τελευταίες εβδομάδες είναι πολύ βαρύ. Και ξέρω ότι όλοι μας είμαστε στεναχωρημένοι, θυμωμένοι, οργισμένοι γι’ αυτό το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τις ζωές σε 57 συμπολίτες μας, ανάμεσά τους πολλά νέα παιδιά.

Πρέπει να εξασφαλίσουμε ότι αυτό που έγινε στα Τέμπη δεν θα ξαναγίνει ποτέ στη χώρα μας. Είναι μια αποστολή που πρέπει να αναλάβουμε. Να διορθώσουμε όλα τα κακώς κείμενα μιας Ελλάδας που έρχεται από το παρελθόν, μιας Ελλάδας η οποία μας πληγώνει, μιας Ελλάδας η οποία δεν μας εκφράζει, μιας Ελλάδας η οποία δεν αξίζει στη νέα γενιά.

Από το 2019 έχω πάρει την ισχυρή εντολή αυτή την Ελλάδα που μας πληγώνει να την αλλάξω. Και σήμερα θα προχωρήσω σε αυτό το δρόμο με ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα. Γιατί έχουμε αποδείξει ότι η Νέα Δημοκρατία είναι η πραγματική δύναμη αλλαγής και εκσυγχρονισμού.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Η Νύχτα των Ευχών στην πλατεία Κοτζιά – Εκατοντάδες φαναράκια γέμισαν απόψε με φως κι ελπίδα τον ουρανό της Αθήνας

Her News

Για ύποπτες κλήσεις πριν και μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας «μιλούν» τα κινητά της Ρούλας Πισπιρίγκου

Her News

Ηράκλειο: Εκδικάστηκε υπόθεση κυκλώματος trafficking – Ο τρόπος δράσης του και οι τελετές βουντού

HerNews ka